Slavenības
2023. gada 14. novembris, 18:30

"Man sirdsapziņa ir tuvāka par kreklu," - Baiba Sipeniece-Gavare sevi politikā neredz

Jauns.lv

Valsts svētku nedēļā raidījuma "Kad viņas satiekas" studijā viesojas radio un TV personība Baiba Sipeniece-Gavare. Lai gan esot saņēmusi neskaitāmus aicinājumus pievienoties politiskajām partijām un tauta pat vēloties viņu redzēt kā prezidenti, Baiba savu kāju šajā lauciņā pagaidām neplāno spert.

Šī gada pavasarī interneta vietnēs klejoja aptauja par tautas vēlētu prezidenta kandidātu, saraksta augšgalā bija minēts arī radio personības Baibas Sipenieces-Gavares vārds.

Tātad rodas jautājums - ja rastos tāda iespēja, vai viņa būtu gatava spert soli politikā? Sipeniece atklāti pauž savu nostāju šajā jautājumā: "Atšķirībā no citiem sava amata brāļiem es saprotu, ka strādāt valsts amatos un būt par deputātu ir milzīga atbildība.”

 "Man ir bijuši vilinoši piedāvājumi, par lielu naudu, iet iekšā partijā, bet man tomēr sirdsapziņa ir tuvāka par kreklu.”

Baibas Sipenieces-Gavares 50 gadu jubilejas svinības

Savu 50. jubileju TV dīva Baiba Sipeniece-Gavare piektdien, 21. februārī, atzīmēja dubultā – saņemot apsveikumus un publiski pasmejoties par to, ...

gallery icon