foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
"Es svešus neceļu!" - kā prezidents Rinkēvičs dziedātāju Lauri Reiniku nesazvanīja
Edgaram un Laurim sazvanīties tā arī nav sanācis.
Slavenības
2023. gada 14. novembris, 06:16

"Es svešus neceļu!" - kā prezidents Rinkēvičs dziedātāju Lauri Reiniku nesazvanīja

Jauns.lv

Dziedātājs, raidījumu vadītājs un aktieris Lauris Reiniks soctīklā "X" atklājis, kā palaidis garām zvanu no paša Valsts prezidenta.

"Zvana nepazīstams numurs. Es svešus neceļu un brīnos, kurš tik bezkaunīgi agri zvana. Pēc brīža zvana Ričija Rū koncertu producents un prasa, ko neceļu klausuli. Prezidents esot zvanījis no Radio 5 ētera. Paldies. Forši neparunājām," tā ierakstījis Reiniks.

Ātri vien Laura ierakstu nokomentēja arī prezidents pats, soctīklā ierakstot Dagnijas Dreikas-Matules dzejas rindas: "“Piezvani man/ Piezvani gan/ Vēl joprojām es gaidu”.

Portālam Jauns.lv Reiniks pastāstīja, ka "Radio 5" rīta programmā esot rubrika, kad ar zvanu no studijas viesa pārsteidz kādu sabiedrībā zināmu cilvēku. Un prezidents, viesojoties raidījumā, laikam izvēlējies piezvanīt tieši viņam. Taču ne jau no personīgā numura zvanījis, bet studijas, un to nu Reiniks cēlis neesot.

"Zvanīja un nesazvanīja," saka dziedātājs, piebilstot: "Nezinu, par ko mēs būtu runājuši, bet es būtu paslavējis viņu, ka cilvēkiem tagad būs iespēja iet ekskursijās uz pili. Tur ir skaisti, un tagad visiem būs iespēja to redzēt un sajust."

Edgars Rinkēvičs simboliskā ceremonijā saņem Rīgas pils atslēgu. 08.07.2023.

Edgars Rinkēvičs simboliskā ceremonijā saņem Rīgas pils atslēgu. 08.07.2023.

gallery icon