Kristīnes Dimiteres jaunāko tērpu kolekcija

12 oktobrī, plkst. 19.00 Kristīnes Dimiteres studija prezentēja savu jauno kolekciju ar modes skati fotomākslinieka Valta Kleina režijā.

gallery icon
Slavenības
2023. gada 11. novembris, 06:04

"Dzīvē sācies jauns, skaists posms," - Kristiāna Dimitere iziet sabiedrībā ar mazmeitu

Žurnāls "Kas Jauns"

Pazīstamā māksliniece Kristiāna Dimitere (58) pirmoreiz iziet sabiedrībā ar mazmeitu Annu, kuras opītis ir ne mazāk slavenais mākslinieks Aivars Vilipsōns (59).

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", tie, kas Kristiānu Dimiteri sastapa svaines dizaineres Kristīnes Dimiteres jaunās tērpu kolekcijas modes skatē un prezentācijas pasākumā, ievēroja, ka Kristiāna arvien vairāk sāk līdzināties savai slavenajai mātei - latviešu kino leģendai Vijai Artmanei. Uz rokām Kristiānai bija mazmeita Anna, un abas kopā izskatījās gluži kā uzgleznotas.

Mazās meitenes mamma Berta Vilipsone tovakar bija aizgājusi uz kinofilmas pirmizrādi, un Kristiāna ar lielu prieku nodevās mazmeitas izklaidēšanai. “Līdz ar Anniņas piedzimšanu man tiešām dzīvē ir sācies tāds jauns, skaists posms, kurā iepazīstu, kā ir būt vecmāmiņai. Anniņa mani priecina ikreiz, kad pavadām laiku kopā. Viņai ir jau pusotrs gads. Tiešām grūti noticēt, ka tik daudz laika jau paskrējis, jo likās, ka tikai nupat, nupat dzima!” smaidot stāsta Kristiāna, kura ievērojusi, ka vizuāli bērns ļoti mainās. “Kādreiz saskatu kādus vaibstus, kas atgādina Vilipsonu, citreiz līdzība ir manāma ar otru vecomammu...”

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

“Kopā jau daudz esam piedzīvojušas – gan ratiņu pastaigas, gan rāpošanu un bērnu rotaļlaukumus. Es tagad zinu daudzus spēļu laukumus, kādi Rīgā ir pieejami. Man pašai vislabāk patīk tas, kas atrodas Bastejkalnā. Agrāk nudien nespēju izprast bērnu rotaļlaukumu nozīmi, bet nu saprotu!” smejot stāsta māksliniece.

Dimitere arī priecājas, ka Anna ir naska zīmētāja ar krītiņiem. “Bet sāka gleznot viņa ar peļķi un dubļiem! Cik monumentāli!”