foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Eva Sietiņsone kopā ar 12 gadu jaunāku mīļoto
Slavenības
2023. gada 12. novembris, 06:53

Eva Sietiņsone kopā ar 12 gadu jaunāku mīļoto

Žurnāls "Kas Jauns"

AS "Cēsu alus" valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone, kas reiz bija precējusies ar eksprezidenta Valda Zatlera dēlu Gustavu Zatleru, astoņus gadus pēc šķiršanās ir ļāvusies jaunai, skaistai mīlestībai.

Gados jaunā pavadoņa kompānijā Evu Sietiņsoni pirmoreiz žurnāls "Kas Jauns" ievēroja šā gada martā, kad pāris apmeklēja Latvijas Nacionālo teātri. Apliecinot, ka ar vīrieti viņu saista kas vairāk par draudzību, Eva tomēr bilda, ka pagaidām neko plašāk nekomentēs. “Šīs man ir vēl pavisam jaunas attiecības,” skaidroja Sietiņsone, atklādama vienīgi to, ka mīļoto vīrieti sauc Lauris.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pāris teātra apmeklējuma laikā šā gada pavasarī. Toreiz Eva teica, ka šīs ir vēl pavisam jaunas attiecības.

Nu aizritējuši jau vairāk nekā septiņi mēneši, un Eva ar Lauri aizvien ir kopā. Nesen abi ieradušies uz Nacionālajā teātrī tapušās drāmas "Suņu ciema Nelaimes lācis" pirmizrādi un no apkārtējo skatieniem nevairījās.

Burziņš pēc Regnāra Vaivara pirmizrādes “Suņu ciema Nelaimes lācis”

26. oktobrī uz Latvijas Nacionālā teātra lielās skatuves notika pirmizrāde Regnāra Vaivara sarakstītajai un iestudētajai traģikomēdijai “Suņa ciema Nelaimes lācis”. ...

gallery icon

Kā noskaidroja "Kas Jauns", daiļās uzņēmējas jaunais draugs ir Lauris Rimaševskis (34), un pāris saderīgi izskatās kopā, neraugoties uz 12 gadu starpību. Kā zināms, Sietiņsone ir sportiska sieviete un jau daudzus gadus aizraujas ar golfa spēlēšanu. Šis sporta veids ir tuvs arī Laurim, un nu jau golfa laukums ir viņu kopīga kaislība.

Kā zināms, Eva Sietiņsone ar savas meitas Beatrises tēvu Gustavu Zatleru laulībā nodzīvoja septiņus gadus. Bijušajam vīram, ar ko Eva aizvien strādā vienā uzņēmumā, jau pirms pieciem gadiem izdevās nodibināt jaunu ģimeni. 2018. gada sākumā viņš apprecējās ar septiņus gadus jaunāko draudzeni Rutu, un abu kopīgajam dēlam Samuelam ir jau četri gadi.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!