Mūzika
2023. gada 10. novembris, 13:25

"Singapūras satīns" laiž klajā video dziesmai “Stulbs un bīstams"

Jauns.lv

Teju mēnesi pēc albuma “Super” iznākšanas pašmāju muzikālā apvienība "Singapūras satīns" pārsteigusi savus klausītājus ar video versiju dziesmai “Stulbs un bīstams".

"Filmējot kompozīcijas "Stulbs un bīstams" audiovizuālo attēlojumu, mēs vēlējāmies atgriezties pie agrīnā "Singapūras satīna" posma labākajām videoklipu tradīcijām un tehnikām. Pati dziesma ir ļoti personiska, un esam droši, ka liela daļa fanu noteikti varēs ar tās vēstījumu identificēties, to mēs arī vēlējāmies attēlot videoklipā. Svarīgi pieminēt, ka viss notika atbilstoši drošības noteikumiem, slēgtā teritorijā un neprofesionāļu uzraudzībā," stāsta grupas pārstāvji.

Grupa "Singapūras satīns" izdod albumu "Super"

2023. gada 10. oktobrī grupa "Singapūras satīns" prezentēja savu albumu "Super".

gallery icon

Pēc vasaras un rudens sezonas "Singapūras satīns” vīri devušies pelnītā atpūtā no koncertdzīves, bet jau 2024. gada 28. martā aicina savus klausītājus uz superkoncertu “Palladium Rīga” koncertzālē.  “Būs vecās dziesmas un jaunās dziesmas. Būs viesi un pārsteigumi. Būs hiti un prikoli. Būs vienkārši SUPER!”, stāsta grupa.

"Singapūras satīns“ debitēja 2015. gada izskaņā, kad savā "YouTube“ kanālā publicēja grupas pirmo miksteipu "Singapūras Satīns Vol. 1“.  Līdz šim grupa ir izdevusi četrus studijas albumus, trīs miksteipus un vairākus singlus. 2020.gadā "Singapūras satīns“ sācis sadarbību ar mūzikas izdevniecību "Universal Music Group".

"Dziļi violets" un "Singapūras satīns" Saulrietu koncertā

Grupas "Dziļi violets" un "Singapūras satīns" uzstājas Saulrietu koncertā aktīvās atpūtas centrā "JIP Mārupīte", 2020. gada 19. augustā.

gallery icon

Pašmāju repa grupa "Singapūras satīns" prezentē jauno albumu "Stonks"

Latviešu repa grupa “Singapūras satīns” izdevusi trešo studijas albumu ar nosaukumu “Stonks”.

gallery icon