“Astro’n’out” koncerts "Arēnā Rīga"

3. novembrī “Astro’n’out” svinēja savu līdz šim lielāko koncertu Arēnā Rīga, turot solījumu par neaizmirstamu koncertšovu un sirsnīgas emocijas ikvienam ...

gallery icon
Mūzika
2023. gada 3. novembris, 23:32

FOTO: “Astro’n’out” lutina savus fanus ar lielkoncertu "Arēnā Rīga"

Jauns.lv

3. novembrī “Astro’n’out” svinēja savu līdz šim lielāko koncertu "Arēnā Rīga", turot solījumu par neaizmirstamu koncertšovu un sirsnīgas emocijas ikvienam klātesošajam. “

Astro’n’out” uz skatuves pievienojās tādi mūziķi kā Shipsea, fonds "Viegli" ar solistiem Renāru Kauperu un Jāni Holšteinu-Upmani (Goran Gora), kā arī grupas "Astro'n'out" nozīmīgāko mūzikas albumu producentu – Rūdolfa Budzes un Anda Ansona – muzikālā apvienība “Bandmaster”.

Pirms “Astro'n'out” uznāciena uz "Arēnas Rīga" skatuvas skatītājus priecēs talantīgā mūziķe Elizabete Gaile un hiphop mākslinieks Fiņķis. Savukārt "Astro'n'out" koncerta pamatprogrammā pievienosies arī  grupa "Sudden Lights".

Koncerts "Arēnā Rīga" bija “Astro'n'out” pirmais arēnas solokoncerts un vienlaikus arī grupas jaunā albuma “777” iznākšanas svētki. 

Koncertā izskanēja gan “Astro'n'out” jaunākie singli, gan sen iemīļotas dziesmas, ko jau ierasts izpildīt un izdejot kopā ar publiku.