foto: Jauns.lv/Juris Rozenbergs
FOTO: bailīgi nebailīgā Halovīna ballīte “Provodņik” rūpnīcas telpās
Šausmas tīrā veidā.
Trakā pasaule
2023. gada 1. novembris, 00:21

FOTO: bailīgi nebailīgā Halovīna ballīte “Provodņik” rūpnīcas telpās

Jauns.lv

Halovīna svētku cienītāji 31.oktobra vakarā tikai aicināti uz “Provodņik” rūpnīcas telpām, kur tika solīts nesekot nesekos līdzi labākajām Halovīna tendencēm. "31.oktobra vakarā mēs tikai kaut kur izslēgsim gaismu. Varbūt būs bailīgi, varbūt nē. Ir dzirdēti nostāsti, ka pat dienas laikā cilvēkiem šķiet, ka tur spokojas. Ja tā, tad kādas sajūtas rodas, tur staigājot pa tumsu?" intriģējuši pasākumu pieteica telpu apsaimniekotāji.

Viesi tika aicināti atnākt uz “Provodņik” rūpnīcas telpām ar kabatas lukturīšiem vai telefoniem, kuros iebūvēta zibspuldze, un bez maksas izstaigāt 360m garo ēku un, iespējams, atrast kādas speciāli jaunizveidotas instalācijas.

Kā raksta pasākuma organizatori, "Kādam šī pastaiga liksies – lol, te nekā nav un ir auksts. Kādam citam – uuuu, spocīgi. Un vēl daudziem citiem - nofotogrāfē mani šajā garajā gaitenī."

Halovīna svētki bijušās rūpnīcas "Provodņik" telpās

Halovīna svētku cienītāji 31.oktobra vakarā tikai aicināti uz “Provodņik” rūpnīcas telpām, kur tika solīts nesekot nesekos līdzi labākajām Helovīna tendencēm. ...

gallery icon

Savukārt biedrība “The typewriter museum” "Provodņika" apmeklētājiem piedāvāja apskatīties īpašo, tematisko rakstāmmašīnu izstādi. Izstādē apskatei tiks piedāvātas rakstāmmašīnas, kas ir līdzīgas tām, ko varēja pamanīt populārās filmās un seriālos, kā arī tās, kas bija saistītas ar visādiem mistiskajiem un šausmīgajiem notikumiem reālajā pasaulē.

Bez "bubuļiem" tomēr jau neiztika - "Provodņikā" bia iespējams pamanīt vairākus rakstāmmašīnu spokus, kas Halovīna vakarā parādījās vairākos "Provodņika" stāvos.

Tēmas