foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.
Laima Vaikule komentējusi runas par Allas Pugačovas došanos prom no Izraēlas
Dziedātāja Laima Vaikule.
Slavenības
2023. gada 26. oktobris, 15:16

Laima Vaikule komentējusi runas par Allas Pugačovas došanos prom no Izraēlas

Jauns.lv

Baumas par Allas Pugačovas došanos uz Kipru pēc teroristu "Hamas" uzbrukuma Izraēlai varēja liecināt, ka viņa nobijusies par savu bērnu likteni, kā arī par pašas un vīra dzīvību. Bet, kā izrādās, tā nebūt nav. To apliecināja latviešu dziedātāja Laima Vaikule "Youtube" kanālā "I Gryanul Grem".

Pēc viņas teiktā, kad viņa dzirdējusi, ka teroristi pārrāvuši robežu un ņirgājas par civiliedzīvotājiem, viņa esot ļoti satraukusies, jo Telaviva, kur dzīvo Allas Pugačovas ģimene, atrodas pārdesmit kilometru attālumā no Gazas sektora.

Tāpēc viņa uzreiz pirmā zvanīja pa tālruni Allai Pugačovai, kā arī Andrejam Makarēvičam, raksta "Limon.postimees.ee".

“Es visiem zvanīju, savu līdzjūtību izteicu, protams... Pirmo jautāju: kā iet? Atbilde: Viss ir labi, viss ir labi, neuztraucies. Viņi bija mierīgāki par mani. Tu sev uzdzen vairāk krāsu, bet iekšā cilvēki laikam kaut kā savācas un mierīgāk pret to izturas. Bet manī bija tik daudz bažu, es vispār esmu panikotāja. Proti, mani mierināja gan Ukrainā, gan Izraēlā,” stāstīja Vaikule.

Tāpat dziedātāja sirsnīgi izteicās par izraēliešiem. Viņa pastāstīja, ka viņu visvairāk pārsteigusi valsts pilsoņu uzvedība bruņota konflikta eskalācijas apstākļos.

Alla Pugačova un Laima Vaikule Jūrmalā

gallery icon

"Es atminos Izraēlu - tie ir bērni, tie ir dzīvnieki, tie ir jautri cilvēki, tie ir vakari, kad ģimenes iziet pastaigās, kafejnīcās. Tā ir brīnišķīga valsts ar ļoti miermīlīgiem cilvēkiem. Un ar ko viņi traucēja dzīvot? Viņi ir kara laikā. Visi izraēlieši stāvēja rindā, lai nodotu asinis, bet, kad uzzināju, ka savu suņu asinis nodevuši saimnieki, lai glābtu suņus... Viņi pat šādas traģēdijas laikā domā par dzīvniekiem," dalījās māksliniece.

Ārvalstu mediji ziņo, ka soctīklos apspriež Pugačovas un Galkina mājokļus Kiprā. Pat parādījušies aptuveni 10 miljonus eiro vērtā elitārā penthausa foto, kas atrodas augstākajā "One Tower" debesskrāpī Limasolā Vidusjūras piekrastē.