Slavenības
2023. gada 25. oktobris, 13:23

VIDEO: Intars Rešetins atklāj patieso iemeslu, kādēļ mainīja profesiju

Jauns.lv

Raidījumā "Kad viņi satiekas" ciemos pie aktiera Andra Buļa ieradies viņa kolēģis un režisors Intars Rešetins. Sarunas laikā Andris skaidro, kāpēc Intars pārkvalificējies par režisoru. Intars neslēpj - aktiera darbā juties sevi izsmēlis.

Intars Rešetins jau kādu laiku ir atstājis teātra skatuvi un savu ikdienu pavada kā režisors, tiesa, jorojām arī filmējas. Raidījumā “Kad viņi satiekas” Rešetins atklāj patieso iemeslu, kāpēc aizgājis no teātra aktiera profesijas.

Intars Rešetins šovā “Sapnis par Eiropu”

Aktieris un režisors Intars Rešetins atgriežas kanālā 360TV, lai parādītu, kā veiksmīgi latvieši svin dzīvi Eiropā! Pērn izbaudījis krāšņo ceļojumu ...

gallery icon

“Tad, kad tu sāc burkšķēt, ir skaidrs, ka kaut kas jāmaina. Pirmkārt, Dailes teātris ir lielākais, vadošais," saka Rešetins un atklāj: "Tur ir ļoti liela konkurence, lai tu tiktu pie lielām, labām lomām, nākas iesvīst, protams, es nekad ar ziepēm neesmu aizrāvies, ja kaut ko izdarīt, tad tikai ar savu darbu, bet tie griesti, ko man piedāvāja, tas ļoti aroganti izklausās, bet tā tas nav, nesagādāja gandarījumu.”

Sarunas laikā viņš arī atklāj, ka neuzskata sevi par zvaigzni un viņa mīļākais laiks bija pandēmija, kad neviens nebija jāsatiek.

Intars Rešetins ar dzīvesbiedri Zandu Zariņu-Rešetinu

Aktieris un režisors Intars Rešetins ar dzīvesbiedri Zandu Zariņu-Rešetinu.

gallery icon