foto: Ekrānuzņēmums
"Esam izvēlējušies dīvainu ceļu," Dmitrijs Nagijevs pirmo reizi pēc ilgāka laika sniedzis interviju
Dmitrijs Nagijevs.
Slavenības
2023. gada 20. oktobris, 11:53

"Esam izvēlējušies dīvainu ceļu," Dmitrijs Nagijevs pirmo reizi pēc ilgāka laika sniedzis interviju

Jauns.lv

Aktieris Dmitrijs Nagijevs pēdējo pusotru gadu nesniedz intervijas un praktiski nekur publiski neparādās. Raidījuma vadītājs pat pameta darbu šovā "Golos", bet no filmēšanas kino un seriālos neatteicās.

Daudzi māksliniekam jautā par viņa politisko nostāju, taču viņš atkāpjas no atbildes, vienlaikus uzsverot, ka no Krievijas nekur prom nedosies. Bet savu klusēšanu skaidro ļoti vienkārši.

"Tik daudz interesantu, sarežģītu, pamācošu un nejauku notikumu notiek, ka šodien esmu apturējis savu saziņu sociālajos tīklos. Tāpat kā mediju telpā. Man tas ir zināms apjēgšanas laiks - mēs tagad runājam, jo man sagribējās parunāties, pārāk ilgi klusēju. Bet man galīgi neinteresē, kas tur ar ko notiek. Kaut gan, kad manu 11 miljonu saturu sāka tīrīt un pēkšņi palika 9,5 miljoni abonentu, es biju sarūgtināts. Jūs man 1,5 miljoni abonentu atņēmāt! Biju sarūgtināts. Nav tikts vaļā vēl no iedomības, būs jātiek," sacīja Nagijevs.

Vienīgais, kam Dmitrijs Nagijevs nolēmis atvērties, ir mākslīgais intelekts. Pie jaunā auto stūres viņš sazinājies ar mākslīgo intelektu, kas viņam jautājis par algu, filmēšanu un māku pateikt "nē", raksta "StarHit".

Tāpat Dmitrijs pastāstīja, ka viņu atpazīst visās pasaules pilsētās, pat Londonā, Ņujorkā un Amsterdamā - uzreiz skrien taisīt kopīgu foto. Tas aktierim nepatīk, bet nākas samierināties ar cilvēku beztaktiskumu.

Kad Nagijevs izdzirdēja nopietnu filozofisku jautājumu par nākotni, tad aizdomājās. Viņam piedāvāja atstāt vēstījumu nākamajai paaudzei.

"Ja man būtu iespēja kaut ko pateikt nākamajai paaudzei, es būtu laimīgs. Tātad nākamās paaudzes būs - ar mums viss nebeigsies. Un es teiktu: "Čaļi, mēs esam izvēlējušies kaut kādu dīvainu ceļu. Mēģiniet izvēlēties citu. Mīlestības ceļš, labestības ceļš, laimes ceļš..." sacīja Nagijevs.