foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: ieskaties jaunajā pašmāju dziedāšanas šovā "Paaudžu duelis"
Miks Galvanovskis un spēcīgās balss īpašniece Alise Hajima dziedās kopā ar Olgu Rajecku, izpildot "Tu esi vasara"..
TV
2023. gada 20. oktobris, 11:30

VIDEO: ieskaties jaunajā pašmāju dziedāšanas šovā "Paaudžu duelis"

Jauns.lv

Jau šovakar skatītājus iepriecinās kanāla "360TV" muzikālais lielšovs "Paaudžu duelis".

Pirmajā raidījumā redzēsim pavisam neredzētus sastāvus - piemēram, Andris Baltacis un Ieva Akuratere sacentīsies pret Ievu Sutugovu un Miku Galvanovski dziesmā “Papu, saki mammai pats”.

Savukārt rokeris Miks Galvanovskis un spēcīgās balss īpašniece Alise Hajima dziedās kopā ar Olgu Rajecku, izpildot "Tu esi vasara".

"360TV" muzikālais lielšovs “Paaudžu duelis” katru piektdienas vakaru kopā savedīs divas paaudzes – tos, kuri savus lielākos hitus sauc par grāvējiem, un tos, kuri par bangeriem, lai spraigā sacensību garā mēs uzzinātu, kura paaudze muzikālo dziesmu dueļos ir stiprāka. Tā būs sīva cīņa, kas dalībniekiem liks gremdēties atmiņās par svarīgiem latviešu mūzikas notikumiem.

Visa šova  garumā nemainīgi skatītājus priecēs komandu kapteiņi – Zelta komandu pretī uzvarām virzīs ikoniskā skatuves dīva Olga Rajecka, bet Zaļās komandas līdera pozīciju veiksmīgi uzņēmies pildīt mūziķis Dons. Šova vadītāja lomā - Lauris Reiniks.

Pirmais raidījums jau šovakar pulksten 20.30, tajā Zaļo komandu pārstāvēs komandas kapteinis Dons un viņa biedri Miks Galvanovskis, Alise Haijima, Ieva Sutugova, bet Zelta komandas sastāvs pavisam spožs - Olga Rajecka, Ieva Akuratere un Ralfs Rubenis!