foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Lopesa izgājusi sabiedrībā ar meitu, kuru atkal noturējuši par zēnu
Dženifera Lopesa ar meitu Emmi Losandželosā šā gada 15. oktobrī.
Slavenības
2023. gada 19. oktobris, 08:30

Dženifera Lopesa izgājusi sabiedrībā ar meitu, kuru atkal noturējuši par zēnu

Jauns.lv

54 gadus veco Dženiferu Lopesu Losandželosā nofotografējuši paparaci kopā ar viņas 15 gadu veco meitu Emmi. Parasti fani priecājas, ja tīmeklī parādās viņu elku fotogrāfijas, it sevišķi vēl kopā ar bērniem. Taču šoreiz ne visi pielūdzēji ar sajūsmu uztvēra jaunākās fotogrāfijām ar zvaigzni un viņas meitu.

Šoreiz dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa bija nomainījusi augstpapēžu kurpes pret stilīgiem un ērtiem sporta apaviem, un bija ģērbusies sudrabotos legingos un baltā tunikā. Zvaigznei uz pleca bija pelēka “Chanel” soma, acis sedza saulesbrilles, bet matus viņa bija saņēmusi augstā zirgastē.

Dženifera Lopesa un viņas meita Emme

gallery icon

Lopesas meita Emme bija ģērbusies platos šortos ar kabatām, T kreklā un cepurē. Arī pusaudzei kājās bija kedas. Šāds ģērbšanās stils nav iepriecinājis lielu daļu interneta komentāru rakstītāju. Viņi norādījuši, ka Emme vairāk līdzinās zēnam, nevis meitenei, un pie vainas nav tikai sportiskais apģērbs.

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Lopesa ar meitu Emmi.

Atgādināsim, ka 2022. gadā Losandželosā notika Dženiferas Lopesas koncerts, kurā dziedātāja izpildīja duetu kopā ar Emmi un pieteica meitu kā nebināru personu.

Dženifera nesniedza skaļus paziņojumus par Emmes sevis uztveršanu, tomēr, aicinot viņu uz skatuves, izmantoja vietniekvārdu “viņi”. “Es viņus nemitīgi aicinu dziedāt kopā ar mani, bet viņi visu laiku atsakās, tāpēc šis ir īpašs gadījums. Viņi ir ļoti, ļoti aizņemti. Bet es viņus pārliecināju, tas gan man nenācās lēti. Bet viņi ir katra penija vērti, jo viņi ir mans mīļākais partneris dziedāšanai duetā,” sacīja Dženifera Lopesa.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks tirdziņā Holivudā 2023. gada septembrī

gallery icon

Dženifera Gārnere ved savu meitu Serafinu un Lopesas meitu Emmi uz Disnejlendu

gallery icon