Dolfs Lundgrēns iziet sabiedrībā ar sievu un meitu - vienaudzēm
foto: Instagram
Dolfs Lundgrēns ar sievu un meitu - uzminiet, kura ir kura!
Slavenības

Dolfs Lundgrēns iziet sabiedrībā ar sievu un meitu - vienaudzēm

Jauns.lv

Filmas “Universālais kareivis” zvaigzne Dolfs Lundgrēns (65) izgājis sabiedrībā ar sievu Emmu (27) un meitu Idu (27), kuras ir vienaudzes. Aktieris sociālajos tīklos publicējis fotogrāfiju, kas uzņemta restorānā, kur trijotne pavadījusi vakaru.

Dolfs Lundgrēns iziet sabiedrībā ar sievu un meitu...

“Ģimeniskas noskaņas,” aktieris pierakstījis pie fotoattēla.

65 gadus vecais Lundgrēns un 27 gadus vecā fitnesa instruktore Emma Krokdela apprecējās 2023. gada vasarā. Abi vienoja dzīves laulības saitēm pieticīgā kāzu ceremonijā, kas notika aktiera mājās Grieķijai piederošajā Mikonas salā. Pāris iepazinās trenažieru zālē, kur Emma strādāja par instruktori. Pēc aktiera dzīvesbiedres teiktā, viņa tolaik nav zinājusi par Lundgrēna popularitāti un nav centusies “iepazīties ar viņu tuvāk”.

Dolfs Lundgrēns ar meitu Idu dodas uz restorānu Losandželosā

Zviedru aktieris Dolfs Lundgrēns ir divu meitu tēvs. Vecākajai meitai Idai ir jau 20 gadu.

2020. gada jūnijā filmas “Universālais karavīrs” zvaigzne bildināja savu mīļoto, un Krokdela sociālajos tīklos atrādīja aktiera dāvāto gredzenu.

Lundgrēns iepriekš bija precējies ar juvelierizstrādājumu dizaineri Aneti Kvibergu. Šajā laulībā pasaulē nāca divas meitas: 1996. gadā piedzima Ida un 2001. gadā – Grēta. 2011. gadā pāris paziņoja par šķiršanos, norādot, ka jau kādu laiku dzīvo atsevišķi.

Dolfs Lundgrēns filmas pirmizrādes vakarā lepojas ar savām skaistajām meitām

Zviedru aktieris Dolfs Lundgrēns ir divu meitu tēvs. Vecākajai meitai Idai ir jau 18 gadu, bet Grēta – 12. Ģimene ...