Čehova teātrī atzīmē "Kaligulas" pirmizrādi un turpina svinēt 140 gadu jubileju

Mihaila Čehova Rīgas krievu teātrī piektdienā, 13. oktobrī, ar vērienu tika atzīmēta "Kaligulas" pirmizrāde un īpaši izredzētu ļaužu pulkā tika ...

gallery icon
Sarkanais paklājs
2023. gada 14. oktobris, 17:53

Skanot "Lambadas" ritmiem, izredzēta un elitāra publika ugunīgi nosvin Čehova teātra 140. dzimšanas dienu

Jauns.lv

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī piektdienā, 13. oktobrī, ar vērienu tika atzīmēta "Kaligulas" pirmizrāde un īpaši izredzētu ļaužu pulkā tika turpināts svinēt teātra 140. dzimšanas dienu.

Oktobra mēnesī Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī tiek svinēta 140. dzimšanas diena, kurai par godu rīkoti dažādi mākslas pasākumi, tomēr par sava veida kulmināciju var uzskatīt tieši izrādes "Kaligula" pirmizrādes balliti. Teātris jau iepriekš pavēstīja, ka tieši šajā pasākumā tiks griezta jubilejas torte un ieradīsies sabiedrības krējums.

Apmeklētāju vidū bija ne vien teātra un kultūras spīdekļi, bet arī politiķi, bijušie valsts prezidenti, miljonāri, veiksmīgi uzņēmēji un citi elites pārstāvji. Lieki piebilst, ka pasākumā varēja iekļūt vien ar īpašiem ielūgumiem.

Pasākumā par muzikālo noformējumu parūpējās grupa "DaGamba", bet vēlāk izturīgākie ballētāji deju ritmos devās arī citas populārās mūzikas pavadījumā.