TV

VIDEO: Uģis Kuģis atzīst, ka ir kļuvis par vācēju

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Raidījuma "Ģimene burkā" dalībnieku Kuģu ģimenes mājās ir tīrības diena. Uģim Kuģim pēc tīrības ieviešanas dzīvoklī ir radusies iedvesma sakārtot arī mantām piekrāmēto mājas kāpņu telpu.

VIDEO: Uģis Kuģis atzīst, ka ir kļuvis par vācēju...

Ķeroties klāt sakrautajiem mantu kalniem, Uģis Kuģis tajās ne tikai atrod kaitēkļus, bet arī aizdomājas, vai tikai, paliekot vecākam, viņam nav radies ieradums vākt nevajadzīgas mantas. Kāpņu telpā paveras gaužām bēdīgs skats – ar zariem piekrauta kaste, krēsli, skaidu plāksnes, plastmasas bļodas un daudz kas cits ir sakrauts uz trepēm. “Paskaties, nu, pēc kā tas izskatās?” sašutis ir Uģis.

Tajā pat laikā sieva Linda norāda uz kādu spilvenu, kas mētājas uz zemes, kuru, kā izrādās, tur atstājis Uģis. “Bet es negribu viņu mest ārā, tas ir smuks spilvens. Es viņu tomēr par naudu pirku,” stāsta populārais krišnaīts. "Es laikam esmu vācējs. Es nevaru saprast, vai, kļūstot vecākam, kļūsti par lielāku vācēju, bet ar mani ir kaut kā tā," pārdomās dalās Uģis Kuģis.

Tiek cilāta arī kāda sega, kurā esot iemetušās kodes un kura nu atrodas kāpņu telpas “noliktavā”, nevis tiek izmesta. Apskatot segu tuvāk, Uģis atrod pat kožu kūniņas. “Šo liksim istabā uz gultas!” paziņo Uģis. “Mēs šajā dzīvoklī esam gandrīz piecus gadus, un mums ir bijušas visas iespējamās dzīvās radības – peles, tarakāni, pārtikas kodes, tagad arī apģērba kodes. Nu labi, vismaz žurkas nav bijušas!” tā Linda.