Trakā pasaule
2023. gada 6. oktobris, 14:12

Policija Atlantas piepilsētā pieteikusi karu bezkaunīgiem parka viesiem; ko tādu viņi tur dara un kādēļ tas tracina vietējos?

Jauns.lv

ASV Džordžijas štata Atlantas piepilsētas policijai nākas ķert ne tikai rūdītus noziedzniekus, bet arī personas, kas nodarbojas ar apkārtējos ļoti kaitinošu huligānismu, saviem publiskajiem mīlas priekiem izvēloties sabiedrībā iecienītu parku, vēsta “The New York Post”.

Netālu no Atlantas esošās Īstpointas iedzīvotājus saniknojuši “seksa tūristi”, kas burtiski apsēduši Saiksa parku, turklāt šos palaidniekus itin nemaz nesatrauc, vai ir diena vai nakts, vai to darīt krūmos vai uz galda. Policija paziņojusi, ka pašlaik arestēti gandrīz 20 cilvēki, turklāt visi pieķerti gaišā dienas laikā, kad parks ir atvērts publikai.

“Šī problēma vienā no mūsu vispopulārākajiem parkiem liek tuvējiem iedzīvotājiem dzīvot šausmās. Vecāki nevar parkā staigāt ar bērniem. Bērni nevar parkā vest pastaigā suņus vai rotaļāties. Pilsoņi nevar parkā baudīt mierīgu dienu,” paziņoja Īstpointas policijas šefs Šons Bjūkenens, kurš vaino parka reklamēšanu internetā kā “randiņu vietu nelikumīgai seksuālai uzvedībai”.

“Mēs esam veikuši arestus, pastiprinājām patruļas un uz šo parku nosūtījām policistus — nekas nelīdz!”

Vietējais dzīvotājs Napoleons Bleks žēlojās, ka kādreiz labprāt veda uz parku savus suņus pastaigā, bet nu vairs tā nav droša vieta. “Tas viss notiek gan deviņos no rīta, gan desmitos, gan divos, gan vienpadsmitos vakarā, ne to mēs vēlamies redzēt šajā parkā,” viņš sacīja. “Es tur nelaistu ne savu sievu, ne bērnus.”

Daži vietējie draudējuši paši izrēķināties ar bezkaunīgajiem ciemiņiem, taču policija neiesaka nodarboties ar Linča tiesu.