foto: SGP/Sipa USA/ Vida Press
Bijusī Francijas pirmā lēdija Karla Bruni atklāj, ka viņai bijis krūts vēzis
Karla Bruni-Sarkozī Venēcijas kinofestivālā 2023. gada septembrī.
Slavenības
2023. gada 6. oktobris, 06:33

Bijusī Francijas pirmā lēdija Karla Bruni atklāj, ka viņai bijis krūts vēzis

Jauns.lv

Franču dziedātāja, modele un bijusī pirmā lēdija Karla Bruni-Sarkozī (55) šo trešdien atklāja, ka ir pārcietusi krūts vēzi un savā “Instagram” vēstījumā mudināja sievietes regulāri veikt pārbaudes, lai laikus atklātu saslimšanu, ja tā ir piemeklējusi, un vēzis nekļūtu nāvējošs.

“Pirms četriem gadiem man tika diagnosticēts krūts vēzis,” vēstīja Francijas eksprezidenta Nikolā Sarkozī laulātā draudzene, rokās turot lielas papīra lapas ar savu uzrunu sabiedrībai, bet jo īpaši sievietēm.

Karla Bruni savā vēstījumā atklāj, ka pārcietusi ķirurģiju, apstarošanu un hormonu terapiju.

“Man paveicās: vēzis vēl nebija agresīvs,” viņa norādīja, piebilstot, ka tas atklāts agrīnā stadijā, jo katru gadu vienā un tajā pašā dienā dodas uz krūts vēža pārbaudēm - mamogrāfiju.

Francijas bijusī pirmā lēdija atzinusies, ka viņa ļoti nelabprāt runā par savu veselību, taču tagad, krūšu veselības mēneša laikā vēlas mudināt sievietes regulāri doties uz pārbaudēm.

Bez tām “man šodien nebūtu kreisās krūts,” apliecināja Karla Bruni-Sarkozī.

Karla Bruni un Nikolā Sarkozī

Bijušais Francijas pirmais pāris Karla Bruni un Nikola Sarkozī. Eksprezidentam būs jāstājas tiesas priekšā apsūdzībās korupcijā un varas ļaunprātīgā izmantošanā, ...

gallery icon

Francijas pirmā lēdija Karla Bruni

gallery icon