Slavenības
2023. gada 4. oktobris, 17:47

"Viņa stāstīja, ka ir mana otra sieva," - Viktoru Zemgalu pārsteidz kādas fanes uzvedība

Jauns.lv

Mūziķis Viktors Zemgals, viesojoties raidījuma "Kad viņas satiekas" studijā, atzīst, ka kādas fanes uzvedība reiz esot pārsteigusi ne tikai viņu, bet sievu.

Grupas "Eolika" 35 gadu jubilejas koncerts

2015. gada 14. februārī koncertzālē "Rīga" savu 35. jubileju ar koncertu nosvinēja grupa "Eolika".

gallery icon

Grupas “Eolika” dalībnieks Viktors Zemgals neslēpj, ka fanu uzmanība gadu laikā ir tikai augusi, un viens atgadījums viņam ir spilgti iespiedies atmiņā. Pirms vairākiem gadiem viņš esot saņēmis zvanu no kādas anonīmas sievietes, kura uzdevusies par viņa dzīvesbiedri.

“Ir bijuši anonīmi zvani uz mājas telefonu, stāstot, ka viņa ir mana otrā sieva un es dzīvojot divās ģimenēs. Jā, tādas muļķības ir bijušas," atklāj Viktors.

foto: Inta Mengiša
Viktors Zemgals.

Sarunas laikā viņš min, ka šādi atgadījumi nav patīkami, taču tie ir atgādinājuši, cik svarīgi uzticēties viens otram un pazīt savus līdzcilvēkus: "Visticamāk, tas bija cilvēks, kas, iespējams, mani pat personīgi nepazīst. Bet cik maz vajag, lai ar to darvas piciņu raisītu kaut kādas šaubas un nemieru mājās."

Ar sievu Viktors nesen nosvinēja kopdzīves 40. jubileju. Viņš atzīst, ka ilgas laulības noslēpums ir spēja reizēm piekāpties un atrast kompromisus.