foto: Instagram
Deivids Bekhems atkal skūpsta 12 gadu veco meitu uz lūpām. Fani to neatbalsta
Deivids Bekhems ar meitu Hārperi.
Slavenības
2023. gada 4. oktobris, 07:12

Deivids Bekhems atkal skūpsta 12 gadu veco meitu uz lūpām. Fani to neatbalsta

Jauns.lv

Bijušais futbolists Deivids Bekhems soctīklos padalījies ar video, kurā redzams skūpstām savu 12 gadus veco meitu Hārperi uz lūpām, kamēr viņa klāj tētim uz sejas kosmētiku.

Deivids Bekhems ar meitu Hārperi gatavojās sievas un mammas Viktorijas Bekhemas skatei, kas notika Parīzē modes nedēļas laikā. Videoklips kārtējo reizi izpelnījies interneta lietotāju kritiku. Taču bijušais futbolists šajā savā maiguma izpausmē nesaskata neko nepiemērotu un turpina skūpstīt meitu uz lūpām visu acu priekšā.

Pēc Bekhema interneta bloga sekotāju domām, Hārpere jau ir pārāk pieaugusi, lai šādi skūpstītu tēvu. Daži fani pat aicinājuši Deivida sievu Viktoriju iejaukties. “Nē, es saprotu, ka tētis un meita mīl viens otru. Bet ir taču daudz veidu, kā parādīt savu mīlestību, un šis jau ir par daudz,” rakstīja viens no kritiķiem.

Deivids Bekhems bučo meitu Hārperi

gallery icon

2017. gadā tiešraides laikā sociālajā tīklā Deivids stāstīja, ka skūpsta uz lūpām visus savus bērnus – izņemot vecāko dēlu Bruklinu.

“Tā mēs ar Viktoriju tikām audzināti, un tā mēs izturamies pret saviem bērniem. Mēs vēlamies parādīt saviem bērniem mīlestību, mēs viņus aizsargājam, rūpējamies par viņiem un atbalstām viņus. Būt tēvam ir visīpašāk pasaulē,” toreiz sacīja bijušais Anglijas izlases kapteinis.

foto: Instagram
Deivids Bekhems ar meitu Hārperi.

Deivids un Viktorija Bekhemi par meitu sapņoja jau kopš kāzām 1999. gadā. Ilgu laiku ģimeni papildināja tikai zēni: 1999. gadā piedzima Bruklins Džozefs, 2002. gadā – Romeo Džeimss, 2002. gadā – Krūzs Deivids. Hārpere Sevena pasaulē nāca “Cedars Sinai” klīnikā Losandželosā 2011. gada 10. jūlijā.

Hārpere Bekhema no sirds priecājas par braucienu uz lauku saimniecību

gallery icon

Viktorija Bekhema iebilst pret kritiku par meitas Hārperes “nepiemēroto” kleitu

gallery icon