Žaklīnas Cinovskas dzīvoklis

Žaklīnas Cinovskas dzīvoklis.

gallery icon
Slavenības
2023. gada 3. oktobris, 06:46

Žaklīna Cinovska pārdod savu skaisto dzīvokli, lai atkal dotos uz Ukrainu

Jauns.lv

Lai norēķinātos ar visiem aizņēmumiem un kredītiem, un atlikušo naudu izmantotu profesionālajai darbībai - dokumentālo filmu veidošanai par Ukrainu un tās iedzīvotājiem Krievijas brutālā kara laikā -, pazīstamā režisore un producente Žaklīna Cinovska pārdod savu dzīvokli.

Viņa jau gadu dzīvo un strādā Ukrainā, kur tapušas vairākas filmas, bet iecerē ir vēl dažādi dokumentālie stāsti.

Žaklīna Cinovska Ukrainā

TV režisore un producente Žaklīna Cinovska 2022. gada septembrī ar labdarības organizācijas grupu devās uz Ukrainu veidot dokumentālo filmu ciklu.

gallery icon

Žaklīna Cinovska visai drīz atkal plāno atgriezties Ukrainā, lai turpinātu iesākto darbu. Bet tam nepieciešami finansiālie līdzekļi.

"Latvijā esmu izdarījusi pietiekami, bet Ukrainā paveras jauni apvāršņi, jaunas iespējas, kur varu likt lietā savu pieredzi un profesionalitāti. Tas ir jauns un ļoti interesants izaicinājums. Diemžēl šobrīd Latvijā esošā situācija ir nelabvēlīga radošajiem cilvēkiem, tāpēc jāmeklē citas iespējas. Jā, esmu gatava palikt Ukrainā un strādāt tur ilgu laiku. Bet Latvija kļuvusi cilvēkiem ļoti nelabvēlīga, tāpēc nekas cits neatliek, kā doties prom. Diemžēl Latvija, kurā nav karš, grimst aizvien lielākā purvā, un šī nespējnieku valdība to tikai pastiprina, valsts izaugsme nenotiek. Es to vienkārši vairs nevaru izturēt, man šī situācija ir apnikusi,” skaidro Žaklīna Cinovska.

Dzīvespriecīgās Žaklīnas Cinovskas dzīves ainiņas

gallery icon

Lai nokārtotu finansiālās saistības ar Latviju, Žaklīna pārdod savu dzīvokli, ko viņa iegādājās 1995. gadā. Tas atrodas Rīgas centrā, klusā rajonā, koptā daudzdzīvokļu mājā, kuru apsaimnieko paši īpašnieki.

Žaklīnas Cinovskas ballīte ar "Līvu" koncertu pagalmā

Žaklīnas Cinovskas vārdadienas ballīte ar "Līvu" koncertu pagalmā.

gallery icon

Vairāk par to, ko Žaklīna atkal darīs Ukrainā, lasiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā, kur netrūkst arī citu interesantu ziņu!