foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
"Lai nenosprāgtu, dzeru pretsāpju līdzekļus." Pavārs Mārtiņš Sirmais saķēris kovidu
Mārtiņš Sirmais, izolējies savā ķēķī Dikļos.
Slavenības
2023. gada 3. oktobris, 06:06

"Lai nenosprāgtu, dzeru pretsāpju līdzekļus." Pavārs Mārtiņš Sirmais saķēris kovidu

Žurnāls "Kas Jauns"

Lipīgā sērga Covid-19 nekur nav pazudusi. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", nu tā uz pauzi nolikusi arī populāro pavāru Mārtiņu Sirmo, kas tagad viens izolējies savās lauku mājās un cenšas atlabt.

Mārtiņš spriež, ka, iespējams, jau reiz “izbaudījis” kovida tvērienu – pirms pāris gadiem Dubaijā. “Toreiz sadzēros vitamīnus un turpināju strādāt, jo citu iespēju nebija. Vai tas patiešām bija kovids, nezinu, taču šoreiz gan viss ir skaidrs,” teic pazīstamais ēdienu meistars.

Viņš atzīst, ka tagad jūtas daudz, daudz sliktāk nekā tad Dubaijā. “Nenormāli sāp visas maliņas. Lai “nenosprāgtu”, dzeru pretsāpju līdzekļus,” patiešām vārgā balsī nosaka Sirmais.

Mārtiņš Sirmais Taivānā

Pavārs Mārtiņš Sirmais raidījuma “Sirmais. Kulta Ēdieni” 2015. gada sezonas ietvaros viesojās Taivānā.

gallery icon

Jāpiebilst, ka gan pasaulē, gan arī Latvijā šovasar pieaudzis Covid-19 inficēšanās un hospitalizācijas gadījumu skaits, taču tas ir krietni mazāks par iepriekšējo gadu kovida viļņiem. Pēc Latvijas Slimību profilakses un kontroles centra informācijas, vasarā slimnīcās nonāca vidēji 16 kovida pacienti nedēļā, bet aizpagājušajā nedēļā stacionēto skaits palielinājās līdz 87, turklāt septembra pirmajās divās nedēļās jau reģistrēti pieci miruši Covid-19 pacienti.

Augstākās amatpersonas un eksprezidenti saņem Covid-19 poti

Šodien Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā Valsts prezidents Egils Levits un Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) saņēma "Astra Zeneca" vakcīnas ...

gallery icon