foto: Alessandro Bremec/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Demija Mūra izraisa skandālu, izejot sabiedrībā ar sunīti klēpī
Demija Mūra ar sunīti Pilafu.
Slavenības
2023. gada 28. septembris, 07:17

Demija Mūra izraisa skandālu, izejot sabiedrībā ar sunīti klēpī

Jauns.lv

Milānas modes nedēļas laikā notikušo modes nama “Versace” skati Holivudas aktrise Demija Mūra (60) apmeklēja kopā ar savu klēpja sunīti.

Aktrise savā “Instagram” lapā publiskojusi vienu video no nesen apmeklētās skates, bet tas gaidīto komplimentu vietā izraisījis sašutuma vētru. Fani nosodījuši Demijas Mūras izvēli doties uz skati kopā ar suni, jo mazais dzīvnieciņš ļoti trīcējis.

“Kāpēc jūs tā ņirgājaties par suni?”, “Nabaga sunītis”, “Suns nav modes aksesuārs”, “Atstājiet nabaga sunīti mājās”, “Suns izskatās nobijies un nervozs,” rakstīja soctīklu lietotāji.

Aktrises čivavas sunītim Pilafam ir divi gadi, un šī nav pirmā reize, kad viņš devies līdzi savai saimniecei. Iepriekšējās dienās Demija redzēta, ar Pilafu pastaigājamies pa Milānas ielām, un sunītis izskatījās visnotaļ apmierināts, sēžam speciālā slingā savas saimnieces azotē.

Demija Mūra un viņas klēpja sunītis Pilafs

gallery icon

Pilafs jau vairakkārt pavadījis Demiju uz dažādiem nozīmīgiem pasākumiem, kā arī ceļojumos.

2023. gada 18. aprīlī Demija Mūra pirmo reizi kļuva par vecmāmiņu: aktrises vecākā meita Rūmera Villisa laida pasaulē savu pirmo bērnu. Rūmera un viņas mīļotais Dereks Ričards Tomass meitiņai devuši vārdu Lueta Aislija.