Naktskluba "Tower" otrās sezonas atklāšana

2023. gada 15. un 16. septembrī Rīgā tika aizvadīta naktskluba un koncertzāles "Tower" otrās sezonas atklāšana.

gallery icon
Sarkanais paklājs
2023. gada 19. septembris, 12:12

FOTO: burziņu cienītāji līksmo pašmāju naktskluba jaunās sezonas atklāšanas ballītē

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgā tika aizvadīta naktskluba un koncertzāles "Tower" otrās sezonas atklāšana.

Pasākumu vadīja un iekustināja Markus Riva, bet par muzikālo atmosfēru kluba otrās sezonas pirmajā atklāšanas dienā 15. septembrī rūpējās jaunā zvaigzne no Londonas - Miggy Dela Rosa, kurš pagājušajā gadā kopā ar James Hype radīja ikonisko dziesmu - "Ferrari" ar vairāk nekā 568 miljoniem klausījumu un skatījumu "YouTube" un "Spotify".

Pašmāju zvaigzne DJ Makree ieveda elektroniskās deju mūzikas ritmos, savukārt Magnuss Eriņš, viens no Latvijas labākajiem dīdžejiem, to noslēdza ar pārsteidzošu drum&bass setu.

16.septembrī vakaru ieskandināja pašmāju DJ Aspirins un vakara lielā kulminācija - Nīderlandes dīdžejs un producents Jengi, kurš lielu atpazīstamību ieguva ar dziesmu “Bel Mercy” ar vairāk nekā 30 miljoniem straumējumu divu mēnešu laikā, 700 miljoniem "TikTok" skatījumu un sešiem miljoniem ikmēneša "Spotify" klausījumu. Vakaru noslēdza DJ AlvisStill.

Naktsklubs un koncertzāle "Tower" sola, ka turpinās ienest jaunas dvesmas galvaspilsētas kultūras dzīvē, aktualizējot atpūtas iespējas leģendārās VEF rūpnīcas kvartāla teritorijā. "Tower" turpmāk piedāvāšot populārāko pasaules un pašmāju mākslinieku koncertus un DJ setus, kas apvieno tech house, future house, techno, EDM, hip hop, pašmāju klasiku un daudz ko citu. '’Tower” līdzīpašnieks Daniils Borodajs par otro sezonu saka: ”Jaunā sezona pārsteigs ne tikai ar kvalitatīvām un pārdomātām ballītēm, bet arī augsta līmeņa koncertiem. Uzstāsies pasaules un pašmāju zvaigznes, esam gatavi piedāvāt Latvijā vēll nebijušas kultūras un izklaides iespējas".