foto: Instagram / Coleman-Rayner / Vida Press
Draugi noraizējušies par Britnijas Spīrsas jaunā kavaliera izvēli. Viņam ir krimināla pagātne
Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa un Pols Ričards Solizs, par kuru baumo, kā dziedatājas jauno draugu.
Slavenības
2023. gada 14. septembris, 18:45

Draugi noraizējušies par Britnijas Spīrsas jaunā kavaliera izvēli. Viņam ir krimināla pagātne

Jauns.lv

Britnija Spīrsa redzēta jauna vīrieša sabiedrībā dažas nedēļas pēc šķiršanās no vīra Sema Asghari. Popzvaigznes jauno aizraušanos sauc Pols Ričards Solizs, un dziedātājas draugiem šis cilvēks dara raizes…

Britnija Spīrsa un Pols Ričards Solizs kopā redzēti jau augusta beigās. Kāds dziedātājai tuvs avots pastāstījis programmai “Entertainemt Tonight”, ka viņas draugi neatzīst jauno vīrieti, jo uzskata, ka “viņš Britnijai nav piemērots”, tāpēc “viņi šo draudzību neatbalsta”.

Britnijas Spīrsas jaunais draugs Pols Ričards Solizs

gallery icon

Avots arī pastāstījis, ka Spīrsai viņš “tomēr patīk”, jo “viņš liek viņai justies tā, it kā aizsargātu viņu, un viņa tajā rod mierinājumu, īpaši tagad, kad kārto šķiršanos no Sema.”

Pastāv aizdomas, ka Soliza kriminālā vēsture varētu būt iemesls, kāpēc Britnijas draugi ir noraizējušies par dziedātājas jauno romānu.

2004. gadā Solizam tika piespriests četru gadu cietumsods par metamfetamīna glabāšanu ar nolūku to pārdot.

Britnija Spīrsa, Sems Asghari un viņu suņi

gallery icon

Viņš tika arestēts arī 2019. gadā par “miera traucēšanu” izmantojot “aizskarošus vārdus”, par ko divas dienas pavadīja Losandželosas apgabala cietumā. Viņa agrāk reģistrēto pārkāpumu sarakstā ir arī bērna apdraudēšana, braukšana bez autovadītāja apliecības un nelikumīga ieroča glabāšana.

Zināms, ka 37 gadus vecais Pols Solizs ir Britnijas bijušais mājkalpotājs un 11. septembrī devies uz tiesu, kur tika izskatīta viņa probācijas noteikumu pārkāpšana.

foto: Coleman-Rayner / Vida Press
Pols Ričards Solizs, dodoties uz tiesu, šā gada 11. septembrī.

Viņš pie Britnijas darbā stājies aptuveni pirms gada, bet darba saistības izbeigtas jau divus mēnešus vēlāk, informē žurnāls “Us Weekly”.

“Viņš laboja neejošās lietas mājā. Kā durvju rokturus un aizsērējušas tualetes,” norādījis kāds paziņa. Pēc tam, kad sabiedrību bija sasniegušas runas par viņa romānu ar dziedātāju, Pols sarunā ar izdevumu “Us Weekly” nosauca Britniju par “fenomenālu sievieti”. “Viņa ir ļoti, ļoti laba, pozitīva … Viņa ir labs cilvēks,” apgalvoja Solizs.