foto: Stewart Cook/Shutterstock/ Vida Press
Rokgrupa "Aerosmith" solista Stīvena Tailera veselības problēmu dēļ pārceļ atvadu turnejas koncertus
Rokgrupas "Aerosmith" līderis Stīvens Tailers 2022. gada aprīlī.
Slavenības
2023. gada 13. septembris, 07:04

Rokgrupa "Aerosmith" solista Stīvena Tailera veselības problēmu dēļ pārceļ atvadu turnejas koncertus

Jauns.lv

Dziedātājs Stīvens Tailers soctīklā "Instagram" paziņojis, ka rokgrupa “Aerosmith” spiesta pārcelt vairākus no atvadu turnejas koncertiem viņa veselības problēmu dēļ. “Ar salauztu sirdi paziņoju, ka esmu saņēmis stingru ārsta rīkojumu turpmākās 30 dienas nedziedāt,” pavēstījis mākslinieks.

Tailers paskaidrojis, ka koncerta laikā šā gada 9. septembrī savainojis balss saites. Pēc mūziķa teiktā, trauma izraisījusi asiņošanu.

Grupa “Aerosmith” pārcēlusi sešus koncertus uz 2024. gada janvāri un februāri. Šovs Detroitā notiks 21. janvārī, Čikāgā – 14. februārī, Vašingtonā – 17. februārī, Toronto – 21. februārī, Railijā – 26. februārī un Klīvlendā – 29. februārī.

2023. gada maijā rokgrupa “Aerosmith” paziņoja par atvadu turneju “Peace Out”, kurā iekļāvuši 40 koncertus. Tūre sākās 2023. gada 2. septembrī Filadelfijā. Tai bija jānoslēdzas ar koncertu Monreālā 2024. gada 26. janvārī. Pēc grupas pārstāvju teiktā, bundzinieks Džoijs Krāmers nepiedalīsies atvadu turnejā un “veltīs savu uzmanību ģimenei un veselībai”. Viņa vietā koncertos pie bungām sēdīsies Džons Duglass.

Stīvens Tailers no „Aerosmith” vizinās ar motociklu

gallery icon

Grupas oficiālajā mājaslapā līdzās turnejas grafikam redzams, ka var iegādāties ne tikai biļetes uz gaidāmajiem koncertiem, bet arī nopirkt “Meet & Greet” biļetes ar Stīvenu Taileru un Džo Periju. Ekskluzīvā iespēja satikties ar mūziķiem faniem izmaksās ļoti augstu cenu. Grupa par šo īpašo piedāvājumu prasa 2500 ASV dolāru no personas. Uz vairākiem koncertiem tikšanās biļetes, kas ir ļoti limitētā skaitā, jau ir izpirktas.

„Aerosmith” solistam Stīvenam Taileram dīvains motocikls

gallery icon

Piedāvājumā iekļauta profesionāla fotogrāfa uzņemta personīga fotogrāfija ar abiem mūziķiem “ievērojot sociālo distanci”, abu parakstīta fotogrāfija, vaučers 75 dolāru vērtībā, ko izmantot grupas piemiņas lietu interneta veikalā, vieglas uzkodas un dzēriens, kā arī iepirkšanās bez rindas grupas piemiņas lietu stendā koncerta arēnā. Koncerta biļete šajā piedāvājumā nav iekļauta un jāpērk atsevišķi.