foto: action press/ Vida Press
20 000 ASV dolāru mēnesī par viena bērna uzturēšanu. Jums tas nešķiet nereāli daudz? Britnijas Spīrsas bijušais vīrs prasa vairāk
Britnija Spīrsa un Kevins Federlains 2005. gadā.
Slavenības
2023. gada 12. septembris, 20:55

20 000 ASV dolāru mēnesī par viena bērna uzturēšanu. Jums tas nešķiet nereāli daudz? Britnijas Spīrsas bijušais vīrs prasa vairāk

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa katru mēnesi šķirtajam vīram Kevinam Federlainam maksā 40 000 ASV dolāru par abu savu dēlu uzturēšanu. Šādu summu viņai nozīmēja maksāt tiesa, jo Kevins oficiāli atzīts par galveno aizbildni (aizbildnība dalīta attiecībā 70:30).

20 000 ASV dolāru mēnesī par viena bērna uzturēšanu katram šķirtajam vecākam šķistu vairāk nekā pietiekama un dāsna, lai nodrošinātu atvasei karalisku dzīvi. Taču ne Kevinam Federlainam. Viņš nolēmis, ka summa ir jāpalielina.

Interesanti, ka Federlainam ideja pieprasīt lielāku uzturlīdzekļu summu ienākusi prātā īsi pirms vecākā dēla Šona Prestona 18. dzimšanas dienas.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

Šonam Prestonam kļūstot par pieaugušo, Federlaina pienākums nodrošināt uzturlīdzekļus vecākajam dēlam beidzas un Britnijai par vecāko dēlu vairs tie nebūs jāmaksā.

Kāds avots interneta portālam TMZ izteicies, ka Federlains plāno uzsākt tiesvedību, lai pieprasītu veikt izmaiņas uzturlīdzekļu summā. Paredzams, ka pēc Šona Prestona 18. dzimšanas dienas ikmēneša bērna uzturlīdzekļu maksājums no Britnijas samazināsies no 40 000 līdz 20 000 ASV dolāru. Bijušajam pārim ir arī 17 gadus vecs dēls Džeidens Džeimss, par kuru Kevins vēl kādu laiku saņems uzturlīdzekļu maksājumus no šķirtās sievas.

TMZ savu publikāciju papildinājis ar norādi: “Ja Kevins lūgs palielināt 41 gadu vecajai dziedātājai tiesas piespriesto bērna uzturlīdzekļu apmēru, tas var izdoties, ja viņš pierādīs, ka vajag vairāk naudas 100% Džeidena aprūpei.”

Pašlaik ir sagaidāms, ka Džeidena uzturlīdzekļu summa “paliks neskarta līdz aptuveni 2025. gada jūnijam, kad viņš absolvēs vidusskolu”.

Mēneša sākumā tika ziņots, ka “Britnija jūtas atvieglota, ka Šonam 14. septembrī aprit 18 gadi, jo viņai ir apnicis Kevinam maksāt neprātīgo naudas summu, ko viņš saņem.”

Dziedātājai tuvs avots izteicies, ka viņa ir nogurusi no prāvajām naudas summām, ko ik mēnesi jāpārskaita Federlainam.

Atgādināsim, ka Kevins Federlains kopumā ir sešu bērnu tēvs. Viņa draudzene Šara Džeksone bija otra kopīgā bērna gaidībās, kad bijušais dejotājs uzsāka attiecības ar Britniju. Laulībā ar popzvaigzni pasaulē nāca divi bērni.

Pēc šķiršanās no Britnijas Kevins apprecējās otrreiz, par sievu apņemot bijušo volejbolisti Viktoriju Prinsu, kura viņam dāvājusi vēl divus bērnus.

Nav informācijas, ka Federlainam būtu darbs ar regulāriem ienākumiem, taču viņa kapitāls 2023. gadā novērtēts 2 miljonu ASV dolāru apmērā. Reiz viņš bija Britnijas pavadošās grupas dejotājs, pēc tam guva ienākumus no dalības realitātes šovos un veidojot repera karjeru. Pirms pandēmijas viņš darbojās kā dīdžejs.