Trakā pasaule
2023. gada 12. septembris, 12:55

VIDEO: Toms Grēviņš un Lelde Dreimane Vjetnamā nobauda vietējo gardumu - cāļa embriju

Jauns.lv

Pie skatītājiem atgriezies kanāla "360TV" šovs "Četri uz koferiem", kur pirmajā ceļojumā uz eksotisko Vjetnamu devās aktrise Lelde Dreimane, dziedātāja Ieva Sutugova, dīdžejs Toms Grēviņš un šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

Pirmajā dienā kolorītajai ceļotāju kompānijai bija jānobauda Vjetnamā ļoti iecienītais vārīta cāļa embrijs olas čaumalā. Kamēr kungu garšas kārpiņām šis ēdiens iet pie sirds, Lelde Dreimane nespēj savaldīt slikto dūšu.

Lelde Dreimane, Toms Grēviņš, Ieva Sutugova un Mārtiņš Sirmais ir devušies uz kādu vietējo tirgus ēdināšanas vietu, lai nobaudītu tradicionālo vjetnamiešu ēdienu - vārīts cāļa embrijs olas čaumalā. Toms bija pirmais, kurš no komandas to pagaršoja, atzīstot, ka tas bija visai interesants garšas baudījums: "Tas pavisam noteikti ir pats interesantākais, ko es esmu pagaršojis!"

Mārtiņš Sirmais iesaka to pagaršot ikvienam, protams, ja fiziski ķermenis to atļauj. Par vjetnamiešu tradicionālo ēdienu sajūsmā nebija aktrise Lelde Dreimane, kurai nācās ilgi saņemties, lai pagaršotu visai eksotisko un interesanto ēdienu. Aktrise tomēr saņēmās un to nogaršoja, atzīstot, ka otrreiz ko tādu diez vai baudīs...