foto: Twitter/ Vida Press
Selēna Gomesa kritikas dēļ izdzēš "Instagram" ierakstu. Kas tajā bija?
Selēna Gomesa.
Slavenības
2023. gada 7. septembris, 14:14

Selēna Gomesa kritikas dēļ izdzēš "Instagram" ierakstu. Kas tajā bija?

Jauns.lv

Selēna Gomesa pirms dažām dienām "Instagram" publiskoja melnbaltu kadru no seriāla "Only Murders in the Building" uzņemšanas. Šis ieraksts saņēma vairāk nekā miljonu atzīmju “patīk”, bet tad aktrise negaidīti to dzēsa. Iemesls - Selēna pārkāpusi amerikāņu aktieru arodbiedrības SAG-AFTRA streika noteikumus. Saskaņā ar tiem visiem Ģildes dalībniekiem ir aizliegts reklamēt savus projektus.

Lai gan Selēna Gomesa savā vēstījumā nemudināja fanus skatīties seriālu, kritikas vilnis viņu skāra tik un tā. Selēna bija uzrakstījusi tikai neitrālu komentāru pie attēla un atzīmējusi šova oficiālo kontu.  

Šo kadru Selēnai nācās izdzēst.

Aktrises pārstāvji pagaidām nav reaģējuši uz situāciju, bet SAG-AFTRA no komentāriem atteikušies. Seriāla “Only Murders in the Building” trešā sezona pirmizrādi piedzīvoja straumēšanas platformā “Hulu” šā gada 8. augustā. Selēna Gomesa šovā atveido vienu no galvenajām lomām. Seriāla dalībnieki reklāmas kampaņās nav piedalījušies.

Selēna Gomesa un fani

gallery icon

Atgādināsim, ka Ekrāna aktieru ģilde (SAG-AFTRA) un Rakstnieku ģilde (WGA) savus protestus rīko jau kopš maija. Viņi visi tiecas pēc godīga atalgojuma, taisnīgas ienākumu sadales, kā arī iebilst pret mākslīgā intelekta izmantošanu industrijā, kas varētu aizstāt ikvienu. Selēna Gomesa jau sen ir Ģildes biedre, tāpēc noteikumi attiecas arī uz viņu.

Selēna Gomesa “Zelta globusu 2023” ceremonijas vakarā

gallery icon

SAG-AFTRA streika noteikumi aizliedz aktieriem piedalīties savu filmu reklāmas kampaņās vai par tām stāstīt plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem. Dažām filmām Ģilde pieļauj izņēmumus, ja tas attiecas uz neatkarīgiem projektiem, kuru tapšanā nav iesaistītas lielās Holivudas studijas.

Selēnas Gomesas "Versace" tērps "American Music Awards 2019" ceremonijā

gallery icon