Slavenības
2023. gada 31. augusts, 14:14

VIDEO: miljonārs Jūlijs Krūmiņš izrāda savu ballīšu māju

Jauns.lv

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš šovā "Slavenības. Bez filtra" izrāda Katrīnei Vasiļevskai savu slaveno Baltezera villu, kurā savulaik noticis ne mazums greznu ballīšu.

Šī villa nav parasts īpašums - tajā ir trīs saunas, banketu zāle, kamīns, solārijs un pat īpaši interjera priekšmeti, kuri vesti no tālām zemēm.

Devītās sezonas jaunums pašmāju realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” ir ekscentriskais Latvijas miljonārs Jūlijs Krūmiņš, kurš šovā piekritis filmēties mazbērnu dēļ, lai viņiem paliek kādas liecības par vectēva dzīvi. Iepriekš jau tika vēstīts, kuru no saviem bērniem Jūlijs ir izvēlējies par galveno mantinieku, un šoreiz viņš ļāva ielūkoties savā slavenajā Baltezera villā, kurā notikušas greznas svinības.

“Man grūti pateikt, kura ir mīļākā vieta. Ja runājām atklāti, tas būtu jāatceras... Es biju tāds maziņš žuļiks, malumednieks, man bija kādi divi murdi, es liku viņu ezerā iekšā, kādreiz bija pilns, zuši, līņi un vēl citi. Mana mīļākā vieta ir ezers," saka Jūlijs.

Jūlija Krūmiņa dzimšanas diena un memuāru iznākšanas svinības

2016. gada 12. decembrī miljonāram Jūlijam Krūmiņam palika 73 gadi. Dzimšanas dienu viņš nosvinēja draugu, ģimenes un paziņu lokā restorānā ...

gallery icon