Slavenības
2023. gada 29. augusts, 06:58

VIDEO: Jūlijs Krūmiņš stāsta, kā izvēlējies savu mantinieku

Jauns.lv

Šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sezonā ik ceturtdienu skatītājiem būs iespēja vērot un iepazīties ar Latvijas vienu no ietekmīgākajiem miljonāriem - uzņēmēju Jūliju Krūmiņu. Sarunā ar Katrīnu Vasiļevsku Krūmiņa kungs atklāj, pēc kādiem kritērijiem ir izvēlējies sava īpašuma mantinieku.

Latvijas “Hjū Hefners” Jūlijs Krūmiņš šajā rudenī pieņēmis jaunu izaicinājumu - viņš gatavs savu dzīvi parādīt kameru priekšā.

Pievienoties pašmāju realitātes šovam viņš piekritis mazbērnu dēļ, lai viņiem paliek kādas liecības par vectēva dzīvi.

Dita Lūriņa līksmo Jūlija Krūmiņa viesnīcas "Stories" atklāšanā

Aktrise Dita Lūriņa-Egliena līksmo uzņēmēja Jūlija Krūmiņa viesnīcas "Stories" atklāšanā 2023. gada vasarā.

gallery icon

Sarunā ar Katrīni viņš atklāj, ka ir izvēlējies starp bērniem sava biznesa un īpašumu mantinieku. Izvēle esot balstījusies uz audzināšanas metodēm un viņa bērna dotībām: "Tu paliec vecāks, un tu sāc domāt, kas notiksies ar to naudu un īpašumiem, kas tev pieder, kad tu nomirsi un aiziesi. [..] Es jau sāku skatīties, domāt, kurš no bērniem vairāk spējīgs, ko organizēt, novadīt. Un šajā gadījumā uzvarēja mana meita Maija.”

Jūlija Krūmiņa viesnīcas atklāšana Jūrmalā. 27.06.2023

Jūrmalā, Pilsoņu ielā 12, šodien, 27. jūnijā uz viesnīcas "Stories Apartments" atklāšanu pulcējās visnotaļ elitāra publika. Viesnīcu atklāja plaši pazīstamais ...

gallery icon