foto: no privātā arhīva
Evija Sloka pārcēlusi kāzas ar amerikāņu policistu
Saderināšanās brīdis.
Slavenības
2023. gada 31. augusts, 06:22

Evija Sloka pārcēlusi kāzas ar amerikāņu policistu

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Pērn dziedātāja Evija Sloka saņēma romantisku bildinājumu no sava mīļotā cilvēka - specvienības policista Nika Valeriusa -, un abi plānoja Latvijā kāzas pēc latviešu tradīcijām. Šovasar viņa paziņo - kāzu nebūs!

Populārās kantrimūzikas grupas "Klaidonis" līdera Māra Slokas meita Evija jau septīto gadu dzīvo Amerikā. Un jau trīs gadus viņa ir kopā ar amerikāni, specvienības policistu Niku. Evija saka – viņas mīļotā cilvēka darbs ir spriedzes pilns un bīstams, gluži kā rāda amerikāņu filmās. Niks jau četras reizes viesojies Latvijā, un ar Evijas ģimeni viņam izveidojušās sirsnīgas attiecības.

Šovasar Evija un Niks gribēja nosvinēt kāzas. Tās bija ieplānotas rīkot Latvijā, jo te ir gan Evijas ģimene, gan draugi. Turklāt tā būtu lieliska iespēja Nika ģimeni iepazīstināt ar Latviju, kāzu plānus šā gada sākumā ieskicēja Evija.

Jau augusta beigās būtu jānotiek kāzām, bet tās ir pārceltas. “Šogad kāzu nebūs. Pietrūka laika, lai noorganizētu. Nākamgad svinēsim. Šogad tik izvēlēsimies viesu namu, un es ceru, ka Amoralle uzšūs man kāzu kleitu,” atklāj topošā sieva.

Šā gada vasaru viņa pavadot Amerikā, kur darāmā esot pilnas rokas. “Amerikā vasarā laiku aizņem vasaras aktivitātes. Dažas dienas arī pastrādāju, un parasti uzrodas koncertu piedāvājumi,” nosaka Evija.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!