Trakā pasaule
2023. gada 29. augusts, 13:18

VIDEO & FOTO: reslings gaļas mērcē? Jā, ir arī tāds čempionāts, un tam ir fani!

Jauns.lv

Nedēļas nogalē, Stakstedas ciematā, Lankašīrā, simtiem cīkstēšanās cienītāju pulcējās, lai vērotu 15. Pasaules čempionātu reslingā gaļas mērcē.

Sacensībās, kas atzītas par vienu no desmit dīvainākajiem "sporta veidiem", ar gaļas mērci piepildītā ringā cīnījās 16 vīrieši un astoņas sievietes.

Dalībnieki cīnās par čempiona titulu, cenšoties pārspēt pretinieku divu minūšu ilgā cīkstēšanās mačā.

Turnīra galīgos uzvarētājus nosaka četru pieredzējušu tiesnešu kolēģija, kas uzvarētājus nosauc cīkstēšanās prasmēm un kostīma.

Gaļas mērces cīņas festivāls. 2023

Nedēļas nogalē, Stakstedas ciematā, Lankšīrā, pulcējās simtiem cīkstēšanās cienītāju. lai vērotu 15. Pasaules čempionātu restlingā gaļas mērcē. Sacensībās, kas atzītas ...

gallery icon

Konkursa dalībnieku vidū šogad bija Elvisa atdarinātājs, kāda dāma, ka bija ģērbusies kā itāļu mafijas pārstāve, vīrietis, kas tērpies komiskais Borats un citi.

Pasākumā tika izmantoti ap 2000 litru mērces.

Pasaules mērču cīkstēšanās čempionāts ir ikgadējs pasākums, kas notiek alus kroga “Rose 'N' Bowl” dārzā Stakstedas ciematā, Lankašīrā. Pirmais čempionāts notika 2007. gadā. Cīņas ilgst divas minūtes, un dalībnieki cīnās seklā baseinā, kas piepildīts ar Lankašīras mērci.

Sākotnēji čempionāts tiešām notika Lankašīras mērcē, kas ir gatavota no gaļas un dārzeņiem. Vēlāk to aizstāja ar kukurūzas miltu un karameles maisījumu. Cīņas uzvarētājus nosaka ne tikai viņu cīņas prasmes, bet arī tas, vai dalībniekam ir labāks kostīms.