Mūžībā devies iemīļotais interneta mēmju varonis
Bolcijs (ekrānuzņēmums no "X")
Slavenības
2023. gada 28. augusts, 11:47

Mūžībā devies iemīļotais interneta mēmju varonis

Jauns.lv

Japāņu šibas šķirnes suns Bolcijs, kurš kļuva pasaulslavens, pateicoties interneta mēmiem, aizgājis aizsaulē 12 gadu vecumā audzēja operācijas laikā, savā "Instagram" kontā pavēstīja suņa saimnieks.

"Nebēdājieties. Lūdzu, atcerieties prieku, ko Bolcijs ienesa pasaulē" aicināja viņa saimnieks. "Šiba ar apaļo smaidīgo seju, kurš apvienoja jūs un mani, viņš pandēmijas laikā palīdzēja daudziem cilvēkiem un atnesa prieku daudziem no jums, taču tagad viņa misija ir pabeigta. Es ticu, ka pašlaik viņš brīvi skraida kaut kur debesīs un mielojas ar gardu pārtiku kopā ar saviem jaunajiem draugiem. Viņš vienmēr paliks manā sirdī. Es ceru, ka viņš spēs jums turpināt dāvāt prieku tiešsaistes pasaulē, tas ir mans vienīgais pieticīgais lūgums."

Pēdējā laikā Bolcijs smagi slimoja, un viņa īpašnieks dalījās pieredzē, ziņojot par mīluļa ārstēšanas gaitu un viņa pašsajūtu.

Bolcijs kļuva par slavenu interneta mēmu varoni 2020. gadā, kad viņu kā Čīmsu (Cheems) atveidoja kopā ar citu mēmu varoni Kabosu (Buff Doge). Tīmeklī izplatītajos attēlos muskuļotā kultūrista veidolā Kabosu parasti atveidoja visu, kas saistās ar spēku un varenību, bet piemīlīgais Bolcijs — ar pilnīgu pretstatu.