Slavenības
2023. gada 26. augusts, 19:34

VIDEO: “Ak, mans Dievs!" Pugačovas un Galkina dēls pārsteigts par Teiču purva plašumiem

Jauns.lv

Krievu komiķa Maksima Galkina un estrādes karalienes Allas Pugačovas dēls Harijs uzfilmējis video, kurā redzams, kā viņš ar tēvu apmeklē Teiču purvu un viņu pārsteidz Teiču purva plašums.

Maksims Galkins savā Instagram profilā publicējis jaunu videoklipu ar savu dēlu Hariju. Viņš norādīja, ka video montējis bērns. Uz tā zēns demonstrē fragmentus no savām pastaigām ar tēvu. 

Kā noprotams, tad Maksims Galkins un Harijs bija devušies ārpus sev ierastās Jūrmalas un apmeklēja Teiču purvu. Video redzams, ka pēc pastaigas tēvs un dēls nonāca līdz skatu tornim, kas Hariju neatstāja vienaldzīgu. “Mazliet bailīgi,” pirms kāpiena tornī paziņoja Harijs.

Harijs arī uzfilmējis pašu kāpienu, bet nonākot skatu platformā, mazo puiku pārsteidza redzamā ainava ar Teiču purvu.  "Mēs te nokļuvām! Tātad, jums ir jāpaskatās tur. Oho, tas viss ir purvs! Ak, mans Dievs!", neslēpjot pārsteigumu, entuziastiski pavēstīja Galkina dēls.
Savukārt Galkins, publicējot video savā Instagram profilā un neslēpjot savu lepnumu, norāda: "Harijs ir blogeris, viņš pats vadīja, rediģēja."

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon

Teiču Dabas rezervāta skatu tornis atrodas Teiču purva malā, Krustpils novada Atašienes pagasta Kristakrūgā. Tornis ir veidots no metāla un ir 27 metrus augsts. No skatu torņa paveras ainavas uz apkārtnes Teiču purva plašumiem.

Pugačovas un Galkina bērnu astotās dzimšanas dienas svinības

gallery icon

Teiču dabas rezervātā ir Latvijas lielākais purvs (platība apmēram 19000 ha), ko praktiski nav skārusi cilvēka darbība. Aizsargājamā teritorija ir arī viens no lielākajiem mitro ekosistēmu kompleksiem Baltijā ar rezervāta aizsardzības režīmu. Lielāko daļu aizņem augstais jeb sūnu purvs.