foto: Instagram
Selma Haijeka ļoti atklātā peldkostīmā sajūsmina Šāronu Stounu
Aktrse Selma Haijeka.
Slavenības
2023. gada 26. augusts, 05:34

Selma Haijeka ļoti atklātā peldkostīmā sajūsmina Šāronu Stounu

Jauns.lv

Selma Haijeka lepojas ar savām meksikāņu saknēm. Šovasar viņa devusies ceļojumā uz dzimteni kopā ar vīru, 61 gadu veco franču miljardieri Fransuā Anrī Pino, meitu Valentīnu un uzņēmēja bērniem no iepriekšējām attiecībām. Aktrise ir lieliskā formā un var atļauties atklātas pludmales fotosesijas.

Selma Haijeka pozēja uz saules apspīdētas terases greznā villā, kuru ģimene izvēlējusies par savām mājām šajās brīvdienās.

Aktrise bija tērpusies melnā viendaļīgajā peldkostīmā ar ļoti dziļu dekoltē zonu, kas akcentēja viņas lieliskās formas. Salma demonstrēja arī slaidu, smilšu pulkstenim līdzīgu sievišķīgu augumu. Peldkostīmu viņa bija papildinājusi ar melnām lakādas iešļūcenēm uz platformas zoles un iespaidīgi augstiem papēžiem. Savukārt koptēlu filmas “Frīda” zvaigzne noslēgusi ar vienkāršu salmu cepuri ar platām malām un kontrastējošu lenti, kā arī “kaķa acu” formas saulesbrillēm.

“Kam garšo kafija?” – Salma painteresējās angļu un spāņu valodā.

Attēls sajūsminājis Haijekas ilggadējo draudzeni – 45 gadus veco aktrisi Zoju Saldanu. Pieticīgo formu īpašniece izteica ironisku komentāru, dodot mājienu par draudzenes iespaidīgo dekoltē. “Man jānopērk sev pāris kafijas tasītes, tādas pašas kā tev,” ar humora izjūtu secināja Zoja.

Kadrs neatstāja vienaldzīgu arī leģendāro Šāronu Stounu. “Lēdija, tu esi tikpat karsta kā šī kafijas tase!” – norādīja 65 gadus vecā filmas “Pamatinstinkts” zvaigzne, kura arī lepojas ar aizvien brīnišķīgu figūru un neslēpj to.