foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / Vida Press
Britnija Spīrsa un Sems Asghari laimīgi nonākuši pie vienošanās
Britnija Spīrsa un Sems Asghari.
Slavenības
2023. gada 23. augusts, 14:39

Britnija Spīrsa un Sems Asghari laimīgi nonākuši pie vienošanās

Jauns.lv

Britnija Spīrsa un Sems Asghari ir nonākuši pie draudzīga risinājuma savai aktuālajai problēmai šķiršanās strīdu laikā.

Popzvaigznei Britnijai Spīrsai un viņas vīram Semam Asghari ir pieci kopīgi suņi, kuru turpmākais liktenis jālemj laikā, kad paši šķiras.

Britnija Spīrsa, Sems Asghari un viņu suņi

gallery icon

Iepriekš tika ziņots, ka dziedātāja esot kareivīgi noskaņota, lai neļautu savam bijušajam iegūt aizbildniecību pār suņiem.

“Attiecībā uz [Britnijas un Sema kopīgo] mantību vissarežģītākā daļa, sadalot īpašumus, būs viņu suņi,” portālam MailOnline pastāstīja kāds anonīms iekšējās informācijas avots.

Taču, informēti avoti portālam TMZ norādījuši, ka irāņu modelis ir “apmierināts” ar to, ka var paturēt dobermani Poršu, kuru viņš uzdāvināja popzvaigznei viņu vētrainā romāna laikā 2021. gadā.

Savukārt pārējie suņi paliks Britnijas aprūpē.

Ziņojumā uzsvērts, ka atsvešinātais pāris ir “apmierināts” ar panākto vienošanos.

Jāatzīmē, ka romantisko attiecību laikā bijušo mīlnieku mājdzīvnieki sagādājuši krietnu devu nepatikšanu.

Britnija Spīrsa un dobermanis Porša.

Gada sākumā viņu dobermanis uzbrucis vecāka gadagājuma cilvēkam. Pārim tika pārmesta novārtā atstāta dzīvnieku aprūpe. Suns izbēdzis no popzvaigznes savrupnama un iekodis 71 gadus vecam vīrietim, kurš pārvietojies ar velosipēdu. Britnijas drošības cilvēkiem izdevies nogādāt suni atpakaļ privātīpašumā, bet vīrietis devies uz tuvāko neatliekamās palīdzības punktu atrādīt savainojumu. Tiek uzskatīts, ka vīrietis neguva smagu savainojumu – tas vairāk bijis viegls “kampiens” nevis smags kodiens.
 
Avots arī norādījis, ka ar Britniju pēc incidenta sazinājusies dzīvnieku kontrole, un brīdinājusi neļaut savam sunim atkal izkļūt no īpašuma.