Slavenības
2023. gada 22. augusts, 06:47

Madonna iepazīstina jauno rotaļu puisēnu bokseri Džošu Poperu ar savu dēlu Roko

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļā popmūzikas karaliene Madonna svinēja savu 65. dzimšanas dienu. Viņa to atzīmēja ne tikai ar vēstījumu soctīklos, ka šajā dienā lasa fanu apsveikumus, bet nedēļas nogalē kopā ar ģimeni mēroja ceļu uz Portugāles galvaspilsētu Lisabonu, lai turpinātu svinības. Šeit viņa arī iepazīstinājusi savu jauno draugu ar dēlu Roko.

Nedēļas nogalē popmūzikas karaliene Madonna mēroja ceļu uz Eiropu. Portugāles galvaspilsētā viņa paturpināja savas apaļās 65. gadu jubilejas svinības. Uz Lisabonu popzvaigzne devās kopā ar ģimeni. Tieši šeit viņa iepazīstinājusi savu 29 gadus veco draugu bokseri Džošua “Džošu” Poperu ar savu 23 gadus veco dēlu Roko Ričiju.

foto: Instagram
Madonna un Džošua Popers.

Roko ir Madonnas un viņas otrā vīra britu kinorežisora Gaja Ričija kopīgais bērns. Laikraksts “The Sun” informē, ka viņš pievienojies jubilejas ceļojumā savai mammai, kā arī māsām un brāļiem – Ludesai (26), Deividam (17), Mērsijai (17) un 10 gadus vecajām dvīnēm Stellai un Esterei.

foto: Laurent Vu/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Madonnas vecākie bērni - meita Lurdesa un dēls Roko 2022. gadā.

Publikācijā teikts, ka nav zināms, kādos apstākļos norisinājusies Madonnas drauga un vecākā dēla pirmā tikšanās.

Madonna un Džošua Popers uzsāka savas romantiskās attiecības šā gada sākumā pēc tam, kad bija iepazinušies kādā no popzvaigznes adoptētā dēla Deivida boksa treniņiem. Džošua ir viņa treneris. Jau tolaik plašsaziņas līdzekļos parādījās baumas par abu dēku, jo Madonna bija publiskojusi fotogrāfiju, kas mudināja domāt, ka viņi ir kas vairāk par vienkārši paziņām. Dziedātājai tuvu stāvošas personas gan steidzās kliedēt baumas, apgalvojot, ka Madonna nav romantiski saistīta ar sava bērna boksa treneri, bet tikai cenšas palīdzēt “reklamēt viņa sporta zāli”.

Vārdā nenosaukts informācijas avots noliedza baumas par iespējamo romānu. Tas apgalvoja, ka Madonnas “jaunais romāns ir tikai teātris” reklāmas nolūkos. Viņa vēloties, lai Popers, kurš gatavojis dziedātājas dēlu Devidu labdarības boksa mačam, iegūtu publicitāti un tā palīdzētu plaukt viņa karjerai.

“Viņš ir izskatīgs puisis, taču Madonna šobrīd nemeklē mīlestību,” izdevumam “Page Six” vēl martā norādīja vārdā nenosauktais paziņa. “Džošs trenē viņas dēlu un viņa izjūt pateicību. Viņa teica, ka palīdzēs viņam pareklamēt šo sporta zāli.”

“Viņš pamazām iemanto popularitāti un nesen kā ir piedalījies realitātes šovā, ko rāda kanāls “Bravo”, tāpēc viņš ļoti vēlas sev piesaistīt uzmanību kopā ar Madonnu,” par Poperu izteicies zinātājs.

“Tas neizslēdz romāna iespējamību nākotnē – taču šobrīd viss ir strikti platonisks,” šā gada pavasarī izteicās informators.

Tagad tas ir mainījies. Lai gan popzvaigzne nav sniegusi publisku komentāru, kas apliecinātu viņas jaunās attiecības, vairs arī nav izskanējis kategorisks noliegums. Turklāt, dziedātāja jau iepazīstinājusi visus savus bērnus ar jauno puisi. Attiecības izskatās nopietnas.

Tēmas