foto: Instagram
Vila Smita sievai, kuras alopēcijas dēļ aktieris sakāvās "Oskara" ceremonijā, atkal sākuši augt mati
Džada Pinketa Smita agrāk un tagad.
Slavenības
2023. gada 19. augusts, 11:33

Vila Smita sievai, kuras alopēcijas dēļ aktieris sakāvās "Oskara" ceremonijā, atkal sākuši augt mati

Jauns.lv

2022. gadā “Oskara” balvu ceremonijas vadītājs Kriss Roks saņēma pļauku no Vila Smita. Komiķis neuzmanīgi pajokoja par 51 gadu vecā aktiera sievas gludi skūto galvu, nosaucot viņu par “kareivi Džeinu”. Šāda nosaukuma filmā galvenā varone, kuru atveidoja Demija Mūra, labprātīgi šķīrās no matiem, taču Kriss Roks nezināja, ka Džada Pinketa Smita cieš no alopēcijas, nevis ietur tādu stilu.

Aktiera Vila Smita dzīvesbiedrei amerikāņu aktrisei Džadai Pinketai Smitai izdevies gūt panākumus cīņā ar alopēciju – slimību, kas noved pie matu izkrišanas. Ar šo kaiti Džada sirgst jau vairākus gadus.

Piecdesmit vienu gadu vecā Pinketa Smita sociālajos tīklos publiskojusi pavisam jaunu selfiju, kurā viņai redzami dažu centimetru garumā atauguši mati. “Šeit mati uzvedas tā, it kā taisītos atgriezties. Joprojām ir problemātiskas vietas, bet tad redzēsim,” cerīgi raksta Džada.

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Džada Pinketa Smita pērn "Oskara" balvu ceremonijas vakarā.

Aktiera Vila Smita dzīvesbiedre pirmo reizi par savu cīņu ar plikpaurību pastāstīja 2018. gadā. Viņa vairākkārt intervijās atzinusi, ka ir samierinājusies ar matu zaudēšanu.