Sandras Bullokas jaunā mīlestība – modelis un fotogrāfs Braiens Rendals

Piecus gadus pēc šķiršanās no neuzticīgā vīra Džesija Džeimsa, aktrise Sandra Bulloka sastapusi jaunu mīlestību – modeli un fotogrāfu Braienu ...

gallery icon
Slavenības
2023. gada 8. augusts, 11:35

57 gadu vecumā miris Sandras Bullokas mīļotais vīrietis

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas svētdienā 57 gadu vecumā miris Braiens Rendals - Holivudas zvaigznes Sandras Bullokas dzīvesdraugs.

foto: MEGA / Vida Press
Sandra, viņas bērni un Braiens 2019. gadā.

"Ar lielām skumjām dalāmies vēstī, ka Braiens Rendals 5. augustā pēc triju gadu ilgas cīņas ar ALS devies mūžībā," teikts ģimenes izdotajā paziņojumā.

Kā vēsta interneta enciklopēdija "Wikipedia", amiotrofā laterālā skleroze (ALS), ko dažreiz sauc par Šarko slimību vai Lū Gēriga slimību, ir idiopātiska strauji progresējoša, vienmēr letāla neiroloģiska slimība, kuras laikā novēro augšējo kustību neironu (motoneironu) sairšanu. Tā rezultātā rodas neiromuskulāro signālu pārvades traucējumi — nervu ierosas elektriskie impulsi vairs nenokļūst līdz muskuļiem un to kustība kļūst aizvien grūtāka, līdz iestājas pilnīga ķermeņa, tai skaitā arī runas un elpošanas aparāta, paralīze.

Sandra un Braiens iepazinās 2015. gada janvārī, kad bijušais modelis Rendals fotografēja viņas dēla Lūisa dzimšanas dienas ballīti. Tajā pašā gadā viņi jau savas attiecības atrādīja citiem - kopā apmeklēja Dženiferas Anistones un Džastina Terū kāzas. Publiskos pasākumos un uz sarkanā paklāja filmu pirmizrādēs gan Braiens savai slavenajai draudzenei blakus manīts netika, toties zināms, ka bija atradis kopīgu valodu ar Bullokas divbiem adoptētajiem bērniem Lūisu un Leilu.

Sandra Bulloka ar draugu Braienu Rendalu viesojas Teksasā

Holivudas aktrise Sandra Bulloka un viņas draugs modelis un fotogrāfs Braiens Rendals ir kopā kopš 2015. gada pavasara. Pāris jau ...

gallery icon