Slavenības
2023. gada 7. augusts, 16:40

VIDEO: Elīna Didrihsone stāsta, ka ceļojumā notērē pat 8000 eiro

Jauns.lv

Uzņēmēja un digitālā satura veidotāja Elīna Didrihsone savās mājās uzņēma TV šova "Slavenības. Bez filtra" rubrikas "Kas karsts" vadītāju Katrīni Vasiļevsku, lai atklātu savas ikdienas jaunumus un notikumus. Sarunas laikā Elīna pastāsta, ka viens no viņas beidzamajiem ceļojumiem izmaksājis 8000 eiro, kas vidējam latvietim ir krietni augsta cena izklaidei.

Elīna pati atzīst, ka parastam cilvēkam šī summa var šķist prātam neaptverama, bet, skaidrojot tālāk, viņa min, ka šie taču esot darba braucieni, nevis laiska atpūta: "“Es nevaru atļauties divas nedēļas paņemt atvaļinājumu un vienkārši ceļot, tāpēc darbu ņemu līdzi."

Nav noslēpums, ka Elīnas veikals “Butterfly” bieži ir nonācis komentētāju redzeslokā, tiek runāts gan par preces kvalitāti, gan izcelsmes vietu, tāpēc rodas jautājums, vai šādi darba komandējumi, kā viņa pati saka, atmaksājas? Kā izrādās, lielākoties tas viņas uzņēmumā rada mīnusus nevis plusus, taču galvenais ir uzņemt skaistas bildes, kas zīmolam palīdzot attīstīties: “Ir reizes, kad mēs esam aizgājuši totālā mīnusā, reizēm vispār nav peļņas. Mana motivācija doties šādos ceļojumos ir skaistas bildes, video, skaisti kadri.”

Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas

Influenceres un uzņēmējas Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas.

gallery icon