foto: Publicitātes foto
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - mūzikas ikonas stāsts, santehniķu aizraujošie piedzīvojumi un seriāls supervaroņu faniem
"I Wanna Dance with Somebody" ir līksms, emocionāls un vienlaikus sirdi plosošs ieskats popmūzikas leģendas Vitnijas Hjūstones dzīvē un mūzikā.
TV
2023. gada 8. augusts, 18:38

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - mūzikas ikonas stāsts, santehniķu aizraujošie piedzīvojumi un seriāls supervaroņu faniem

Jauns.lv

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties muzikālu drāmu "I Wanna Dance with Somebody", animētu piedzīvojumu filmu "The Super Mario Bros. Movie" un seriāla "Superman & Lois" jauno sezonu.

Mūzikas ikonas stāsts

"I Wanna Dance with Somebody" ir līksms, emocionāls un vienlaikus sirdi plosošs ieskats popmūzikas leģendas Vitnijas Hjūstones dzīvē un mūzikā.

Pavisam droši var teikt, ka savā karjerā Vitnija Hjūstone patiešām iekaroja pasauli. Vitnija ir viena no visu laiku izcilākajām dziedātājām, ir pārdoti vairāk nekā 200 000 000 viņas albumu kopiju. Tāpat viņai pieder 28 Ginesa rekordi, iegūtas sešas "Grammy" balvas, divi "Emmy", viņa iekļauta pasaules rokenrola, "Grammy" un R&B slavas zālēs.

Leģendārā dziedātāja Vitnija Hjūstone uz skatuves, dzīvē un kinomirkļos

gallery icon

Bez sirdi plosošām balādēm un arī itin jautrām melodijām, ko bija dzirdējis teju ikkatrs, plaši aprakstīta tika privātā dzīve – tostarp laulība ar kolēģi Bobiju Braunu un nedienas ar narkotikām. Viņsaulē ar sirds kaiti sirgstošā dīva devās 2012. gadā, pēc kokaīna lietošanas noslīkstot viesnīcas numuriņa vannā. Un jaunā filma parāda to visu – ceļu līdz slavas virsotnei, līdz milzu panākumiem, līdz krišanai savu dēmonu varā un līdz mūža noslēgumam.

Vitnijas Hjūstones lomā filmā iejutusies trīsdesmitgadniece Naomi Akija. Filmas veidotāji īstās kandidatūras meklējumos pavadīja gadu. Uzzinājusi, ka ir apstiprināta lomai, Naomi tam nav spējusi noticēt. “Es pat izstāstīt nevaru, cik daudz panikas lēkmju man bija,” saka viņa. “Man bija žēl ģimenes – es ar šausmām spēju domāt tikai par vienu, vai es to vispār spēšu. Vai bija otra galējība – es to varu, es iekarošu visu pasauli!” Lai iejustos lomā un izpētītu Hjūstones dzīvesgājumu, Akijai bijis nepieciešams krietni daudz laika: “Es pētīju un pētīju. Es iegrimu viņas pasaulē, viņas vēsturē, analizēju viņas rīcību, viņas darbības, pētīju viņas attiecības ar radiem un draugiem. Astoņus mēnešus es iegrimu Vitnijas dzīvē uz vismaz divām stundām dienā.”

Biogrāfisko muzikālo drāmu "Es gribu dejot. Vitnijas Hjūstones stāsts" ("I Wanna Dance with Somebody") skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Santehniķi maģiskajā pasaulē

Mario un Luidži piedzīvojumi neatstās vienaldzīgu nevienu!

Santehniķis Mario un viņa brālis Luidži nokāpj apakšzemes tunelī Bruklinā, lai salabotu ūdensvadu, un pa noslēpumainu cauruli nokļūst jaunā, maģiskā pasaulē. Kad brāļi negaidīti tiek izšķirti, Mario uzsāk episku ceļojumu, lai atrastu Luidži. Ar sēņu vīreļa palīdzību viņš nonāk pie Sēņu karaļvalsts valdnieces – princeses Pīčas. Mario ir pārliecināts, ka atradīs brāli, lai tur vai kas! Kad abi brāļi atkal ir kopā – iespējams ir viss!

Aizraujošo animācijas filmu "Super Mario brāļi: Filma" ("The Super Mario Bros. Movie") skatieties "Tet TV+ Filmu nomā" latviešu, angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu, angļu vai krievu valodā.

Jauni izaicinājumi

Seriāls "Supermens un Luisa" ("Superman & Lois") stāsta par visiem jau sen zināmajiem varoņiem, kas nu ir uzņēmušies jaunu lomu. Viņi kļuvuši par vecākiem un cenšas pievērsties ģimenes dzīvei.

Pēc gadiem ilgas cīņas ar ļaundariem, briesmoņiem, kuri rada haosu Metropolē, un iebrucējiem no citām planētām, kas cenšas izskaust cilvēku rasi, Klārks Kents un Luisa Leina saskaras ar visu laiku lielāko izaicinājumu – stresu, spiedienu un sarežģījumiem, ko mūsdienu sabiedrība sagādā strādājošiem vecākiem.