foto: no privātā arhīva
Aļona Ostapenko jauno mīļoto vizina ar sporta auto
Kristaps un Aļona.
Slavenības
2023. gada 7. augusts, 07:03

Aļona Ostapenko jauno mīļoto vizina ar sporta auto

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko, kurai uzplaukusi mīlestība ar Kristapu Otto, nesatraucoties par ielu un ceļu remontdarbiem daudzviet Latvijā, pa dzimteni pat lielus ceļa attālumus veic dāmas sporta mašīnā.

Kā vēsra žurnāls "Kas Jauns", ar sarkano "Lexus" automašīnu Aļona Ostapenko un Kristaps Otto mēroja ceļu uz Liepāju, kad tur risinājās grupas "Prāta vētra" koncerts. Aļona pati sēdēja pie stūres, savukārt Kristaps bija iekārtojies līdzās vadītājai.

Tenisistes jaunais draugs ir uzbrucējs hokeja klubā "Priedaine", taču patlaban savainojuma dēļ nespēlējot. Kristaps, kurš par Aļonu ir 15 gadu vecāks, spriežot pēc soctīklos publiskotā, piedalījies Ostapenko 26. dzimšanas dienas ballītē, kopā ar Aļonu pabijis Parīzē, tepat Latvijā abi baudījuši pastaigas gar jūras krastu, kā arī aizvadījuši romantisku maltīti smalkā pludmales restorānā. Tāpat Kristaps bijis līdzās Aļonai, kad viņa izcīnīja pirmo savu šīs sezonas titulu – turnīrā Birmingemā.

Latvijas tenisa princese Aļona Ostapenko un viņas emocijas - uzvaras priekā un zaudējuma rūgtumā

gallery icon

Savukārt Aļonas Ostapenko iepriekšējais draugs futbolists Artūrs Karašausks nesen apprecējies ar citu sievieti un jau kļuvis par tēti, raksta žurnāls.