Mūzika
2023. gada 31. jūlijs, 12:24

FOTO: mieram Ukrainā veltītais "Laima Rendezvous Jūrmala" festivāls ir noslēdzies

Jauns.lv

Svētdien, 30. jūlijā, Dzintaru koncertzālē Jūrmalā noslēdzās festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala". Dziedātājas draugi, kā arī citi pasākuma viesi devās baudīt skatuves zvaigznes koncertu.

Dzintaros izskanēja Laimas Vaikules festivāls. Trešajā un noslēdzošajā vakarā uz skatuves kāpa Marija Naumova, Intars Busulis, grupa "DaGamba", Vera Brezhneva un citi Laimas Vaikules muzikālie draugi.

foto: Juris Rozenbergs/Jauns.lv
"Laima Rendezvous Jūrmala 2023" festivāla pēdējā diena.

Šogad visas festivāla dienas skatītājus priecēja daudzi talantīgi pašmāju mākslinieki, piešķirot vēl vairāk spilgtuma un krāšņuma festivāla programmai, kas ir kļuvis par īstu muzikālo notikumu Latvijas kultūras dzīvē.

"Laima Rendezvous Jūrmala 2023" festivāla pēdējā diena

Svētdien, 30. jūlijā, Dzintaru koncertzālē Jūrmalā noslēdzās festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala". Dziedātājas draugi, kā arī citi pasākuma viesi devās baudīt ...

gallery icon

Laima Vaikule saka: "Esmu priecīga redzēt tik daudz talantīgu Latvijas mākslinieku savā festivālā. Mēs vienmēr cenšamies skatītājiem piedāvāt labāko, un es lepojos ar mūsu vietējiem māksliniekiem. Šogad ir īpaši svarīgi apvienoties un atbalstīt Ukrainas radošo enerģiju, un es priecājos, ka mūsu festivāls kļūs par platformu izpausmei un atbalstam Ukrainai tik grūtā laikā."

"Laima Rendezvous Jūrmala" sadarbībā ar Ziedot.lv izveidoja ziedojumu projektu un ziedojumu tālruni, lai palīdzētu Ukrainas bērniem, kas cietuši no kara un devušies bēgļu gaitās.