Slavenības
2023. gada 27. jūlijs, 15:37

FOTO: Kristina Orbakaite kopā ar ģimeni ieradusies Lietuvā ciemos pie tēta

Jauns.lv

Populārā Krievijas dziedātāja, Allas Pugačovas meita Kristina Orbakaite ieradusies Lietuvā, kur apciemojusi mīļu cilvēku - savu tēti.

foto: Instagram.com/orbakaite_k
Lietuvietis Mīkols Orbaks bija Krievijas estrādes dīvas Allas Pugačovas pirmais vīrs. Attēlā - Kristina Orbakaite kopā ar tēti Mīkolu un meitu Klaudiju.

Kristinas Orbakaites tēvs ir lietuvietis, bijušais cirka mākslinieks Mīkols Orbaks. Par ciemošanos pie tēva un ģimenes pastaigu pie jūras dziedātāja vēstījusi sociālajos tīklos.

"Apciemojām tēti Palangā, Sventājā pastaigājāmies pa kāpām – atmiņas par manu bērnību," savā "Instagram" raksta Orbakaite. Viņa arī dalījusies ar īsu video, kurā iemūžināti viesošanās mirkļi.

foto: Instagram.com/orbakaite_k

Video redzams, ka Orbakaite Lietuvā ieradusies kopā ar vīru Mihailu Zemcovu un meitu Klaudiju. Viņi kopā ar Kristinas tēvu Mīkolu Orbaku apmeklēja tūristu iecienīto Palangas tiltu, pilsētas baznīcu, pludmali, Pērtiķu (Beždžionių) tiltu Sventājā un citas populāras un skaistas vietas.

Lietuvietis Mīkols Orbaks bija Krievijas estrādes dīvas Allas Pugačovas pirmais vīrs. 1971. gadā Alla un Mīkols kļuva par vecākiem meitai Kristinai Orbakaitei, kura tagad ir slavena Krievijas dziedātāja un aktrise.

foto: Instagram.com/orbakaite_k

Vecāku darba dēļ Kristina bērnībā tika nosūtīta dzīvot pie vecvecākiem uz Lietuvu, kur vienā no Kauņas baznīcām tika kristīta katoļticībā. Vēlāk vecvecāki pārcēlās uz Sventāju. Tieši Sventājā viņa pavadīja arī savu bērnību – dzīvoja līdz pat skolas gadiem un runāja tikai lietuviešu valodā.

Latviešu tūristu iemīļotā skaistā Palangas pludmale

gallery icon

Kristina Orbakaite kopā ar vīru Mihailu Zemcovu bauda atvaļinājumu saulainajā Grieķijā

Slavenību fotogrāfi 2021. gada augustā piefiksējuši, kā gleznainajā Mikonas salā Grieķijā pludmalē atpūšas tolaik 50 gadu vecā dziedātāja Kristina Orbakaite ...

gallery icon

Kristīnas Orbakaites koncerts Rīgā

gallery icon