foto: Vida Press
"Tā bija elle," Deimons atceras bučošanos ar Johansoni
Skārleta Johansone un Mets Deimons.
Slavenības
2023. gada 26. jūlijs, 13:10

"Tā bija elle," Deimons atceras bučošanos ar Johansoni

Jauns.lv

Oskara balvas ieguvējs, amerikāņu aktieris Mets Deimons intervijā “LadBible” atklāja par rūgtajām, precīzāk, sīpola aromāta piesātinātajām atmiņām pēc skūpstīšanās ar slaveno aktrisi Skārletu Johansoni.

Aktieru pāris savulaik filmējās filmā “Mēs nopirkām zoodārzu”. Vienā no ainām viņiem nācās skūpstīties, taču šis skūpsts uz Deimonu neatstāja īpaši pozitīvu iespaidu.

Deimons atklāja, ka viņš un Skārleta filmēšanas starplaikos bija nolēmuši doties pusdienās. Aktrise sev pasūtīja sviestmaizi ar sīpoliem, pat nenojaušot, ka, atgriežoties filmēšanas laukumā, nāksies noskūpstīt Deimonu.

"Mēs devāmies vakariņās, un kopā ar viņu domājām, ka viss ir beidzies. Viņa pusdienās bija tikko apēdusi sviestmaizi ar sīpoliem. Tad režisors pēkšņi izdomāja tuirpināt filmēšanu, uzstādīja kameru, un notika skūpsta aina. “Tikai pēc skūpsta Skārleta skaļi paziņoja: “Ak, es burtiski tikko apēdu sīpolu sviestmaizi!" atceras Mets Deimons.

Žilbinošā Holivudas dīva Skārleta Johansone

gallery icon

Viņš piebilda, ka pēc šādām pusdienām skūpsts ar Johansoni viņam kļuva par spīdzināšanu. "Tā bija elle," sacīja aktieris. Pat pēc filmēšanas pabeigšanas viņš turpina ķircināt Skārletu par neveiklo situāciju.