Slavenības
2023. gada 26. jūlijs, 06:55

VIDEO: reperis Gustavo stāsta, kā izrāda mīlestību savai draudzenei Mairai

Jauns.lv

Raidījumā “Kad viņas satiekas” viesojas mūziķis Arstarulsmirus, viņš arī Gustavo. Sarunas laikā viņš atklāti runā par savām attiecībām ar draudzeni Mairu - mūziķis atklāj, kādas mīlestības izpausmes viņš labprāt saņem un kā pats izrāda savas jūtas.

Pēc ilgākas muzikālas pauzes pagājušā gadā uz skatuves aktīvi ir atgriezies reperis Gustavo, kurš paguvis izveidot krietnu pulciņu sadarbību un oriģināldarbus, kuriem dziedāt līdzi.

Šī gada vasaras sākumā viņš viesojās sarunu raidījumā “Kad viņas satiekas”, kur atklāti plašākai publikai vēstīja par savām attiecībām ar mīļoto Mairu. Gustavo intervijas laikā neslēpj, ka, esot attiecībās, viņam nepieciešama sava telpa un laiks vienatnē, lai atjaunotu enerģiju: "Man vajag daudz privātās telpas un laika, jo tas būtībā ir vienīgais paņēmiens, ko esmu novērojis, kā man atjaunojas enerģija.”

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
No labās: Gustavo tētis Agris, māsīca Antra Purviņa, Gustavo, viņa draudzene Maira un viņas meita Kate.

Viņš atzīst, ka mīlestību pret kādu izrāda ar pieskārieniem, bet tas esot pārejoši un, laikam ejot, var mainīties.

Gustavo albuma prezentācija "Tagad tikai sākās"

Gustavo albuma prezentācija "Tagad tikai sākās" 2023. gada 23. martā

gallery icon

Gustavo lielkoncerts “Beidzot”

25. novembrī “Arēnā Rīga” notika hiphopa mākslinieka Gustavo atgriešanās lielkoncerts “Beidzot”, kas pulcēja vairākus tūkstošus dažādu paaudžu Gustavo daiļrades cienītāju.

gallery icon