Slavenības
2023. gada 19. jūlijs, 07:07

Intars Rešetins atklāj, kāpēc savām meitām devis vienādu otro vārdu

Jauns.lv

Raidījuma "Pasaki to skaļi" studijā viesojas aktieris Intars Rešetins, kurš sarunas laikā atklāj, ka abām meitām devis vienādu otro vārdu - Marija.

Tā kā nākotnē meitas apprecēsies un, iespējams, pieņems vīra uzvārdu, aktieris vēlējies izdarīt ko tādu, kas viņa atvases vienos mūžīgi mūžos.

Sarunas laikā Intars saka, ka viņam galvenais dzīvē ir ģimene. Nav noslēpums, ka aktieris ir tēvs – mājās viņu gaida divas pusaudzes, kurām, pēc Intara sacītā, viņš ar sievu galvenokārt vēlas iemācīt, nevis to, ka viņi ir tikai mamma un tētis, bet gan vienkārši cilvēki un arī draugi.

Intars atklāj, ka ir arī īpašs vēstījums tam, ka viņa abu meitu otrais vārds ir Marija: "Nav tā, ka es nezinātu citu meiteņu vārdus, bet tā kā Dieviņš mūs ir aplaimojis ar divām princesītēm, tad, pirmkārt, vārds Marija būs vienojošais, kas viņām abām paliks uz mūžu kopā, jo es domāju, ka no dzimtas uzvārda atteiksies, jo meitenes aprecēsies. Otrs – mana tēva mamma bija Marija un mums bija ļoti labs kontakts – es viņai biju mīļais mazdēls – tad par godu manai vecmāmiņai no Polijas.”

Intars Rešetins ar dzīvesbiedri Zandu Zariņu-Rešetinu

Aktieris un režisors Intars Rešetins ar dzīvesbiedri Zandu Zariņu-Rešetinu.

gallery icon