Mūzika
2023. gada 3. jūlijs, 07:38

FOTO & VIDEO: kā dziedātāji un dejotāji līksmoja Dziesmu svētku atklāšanas koncertā

Jauns.lv

Svētdien pie "Arēnas Rīga" notikušo Dziesmu un deju svētku atklāšanas koncertu apmeklējuši 22 284 svētku dalībnieku, vēsta Latvijas Nacionālā kultūras centra sabiedrisko attiecību vadītāja Linda Ertmane. Koncerts tas bija paredzēts tikai svētku dalībniekiem.

Dziesmusvētku atklāšanas koncertā uzstājās Intars Busulis, Marina Rebeka, Egils Siliņš, Jānis Šipkevics, Aija Andrejeva, muzikālā apvienība "Tautumeitas", kā arī citi solisti un grupas.

Jau ziņots, ka svētdien Rīgā notika Dziesmu un deju svētku dalībnieku gājiens "Novadu dižošanās", kurā piedalījās aptuveni 45 000 svētku dalībnieku no 1800 dažādiem kolektīviem.

Atklāšanas koncerts Dziesmu un deju svētku dalībniekiem. 02.07.2023

Svētdien pie "Arēnas Rīga" notikušo Dziesmu un deju svētku atklāšanas koncertu apmeklējuši 22 284 svētku dalībnieku. Dziesmusvētku atklāšanas koncertā uzstājās ...

gallery icon

Dziesmu un deju svētku 150 jubilejas gadā gājienā pirmo reizi kopā satikās dalībnieki no jaunizveidotajiem Latvijas novadiem. Gājienā bija pārstāvēta Kurzeme, Zemgale, Vidzeme, Sēlija un Latgale.

XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki, kas šogad notiek Dziesmusvētku tradīcijas 150 gadu jubilejas zīmē, pieskandinās Rīgu līdz 9.jūlijam.

Dziesmu un deju svētku dalībnieku gājiens "Novadu dižošanās". 02.07.2023

Šodien, 2. jūlijā, notika Dziesmu un deju svētku dalībnieku gājiens "Novadu dižošanās", kas sākās pie Brīvības pieminekļa un noslēdzās pie ...

gallery icon

Dziesmu un deju svētku dalībnieku "Novadu dižošanās" gājiens; 2023. gada 2. jūlijs

Dziesmu un deju svētku dalībnieku gājiena "Novadu dižošanās" piedalās aptuveni 45 000 svētku dalībnieki no 1800 dažādiem kolektīviem.

gallery icon