foto: ddp/abaca press/ Vida Press
53 gadus vecā Naomi Kempbela kļūst par mammu dēlam
Naomi Kempbela tagad ir divu bērnu mamma. Viņai ir meita un dēls.
Slavenības
2023. gada 30. jūnijs, 14:21

53 gadus vecā Naomi Kempbela kļūst par mammu dēlam

Jauns.lv

Pirms diviem gadiem britu supermodele Naomi Kempbela dalījās priecīgajās ziņās, ka pirmo reizi kļuvusi par māmiņu. Tagad zvaigzne atklājusi, ka ģimenē ienācis vēl viens bērns.

Tāpat kā iepriekšējā reizē, ziņu par mantinieka piedzimšanu Naomi pati pavēstījusi savā “Instagram” kontā. Supermodelei pasaulē nācis dēls.

“Mans mazais dārgumiņ, zini, ka tu esi bezgalīgi lolots un mīlestības ieskauts kopš brīža, kad pagodināji ar savu klātbūtni. Patiesa Dieva dāvana. Svētīts! Laipni lūgts, mazais puisēn. Nekad nav par vēlu kļūt par mammu,” raksta 53 gadus vecā britu supermodele un divu bērnu mamma. Bērna vārdu tumšmate pagaidām nolēmusi paturēt noslēpumā.

Naomi Kembpela ar meitu Kannās 2023. gada 22. maijā

gallery icon

Daudzi interneta lietotāji bija saviļņoti, kad Kempbela aizkustinoši stāstīja par savas vecākās meitas piedzimšanu. “Brīnišķīga maza laime mani ir izvēlējusies par savu māti. Man ir liels pagodinājums pieņemt savā dzīvē šo maigo dvēseli – ka trūkst vārdu, lai aprakstītu saikni, ko tagad dalu ar tevi, mans eņģeli. Pasaulē nav lielākas mīlestības,” par pirmdzimtās nākšanu pasaulē pirms diviem gadiem priecājās supermodele.

Naomi Kempbela ar meitu Kannās 2022. gada 23. maijā

gallery icon

Naomi meita pasaulē nāca 2021. gada maijā, kad supermodele bija 50 gadu veca.

Supermodele Naomi Kempbela uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon

Naomi Kempbela ar mammu

Supermodele Naomi Kempbela (47) ar savu mammu Valēriju Morisu (66).

gallery icon