foto: Instagram
Šakiras bijušais mīļotais gatavs bildināt jauno draudzeni. Dziedātāja to nesagaidīja 11 gadus
Žerārs Pikē un Klāra Čia Marti.
Slavenības
2023. gada 21. jūnijs, 11:55

Šakiras bijušais mīļotais gatavs bildināt jauno draudzeni. Dziedātāja to nesagaidīja 11 gadus

Jauns.lv

Baumo, ka Šakiras bijušais partneris un abu dēlu tēvs Žerārs Pikē esot gatavs nopietnam solim. Kā vēsta ārvalstu plašsaziņas līdzekļi, bijušais futbolists iecerējis bildināt savu mīļoto Klāru Čia Marti.

Pārim tuvi avoti apgalvo, ka Žerārs Pikē un viņa mīļotā sieviete plānojot saistīt savas dzīves laulības saitēm, turklāt gatavojoties par to paziņot jau tuvākā mēneša laikā.

Žerārs Pikē un Klāra Čia Marti 2022. gada septembrī Parīzē

gallery icon

“Viņi jau ir izvēlējušies īsto brīdi, lai publiskotu labās ziņas. Paziņojums tiks sniegts citā Žerāram Pikē svarīgā datumā - brāļa Marka kāzās, viņš ar savu mīļoto salaulāsies 24. jūnijā,” jaunumos padalījies vārdā nenosauktais avots.

Šakira un Žerārs Pikē

gallery icon

Maija beigās futbolists pirmo reizi soctīklos publiskoja fotogrāfiju ar savu jauno draudzeni Klāru Čia Marti, kuras dēļ izšķīrās no dziedātājas Šakiras, ar kuru bija kopā 11 gadus un sagaidīja pasaulē divus kopīgus dēlus.

Zināms, ka Šakira noraidījusi bijušā partnera lūgumu pagarināt dēlu vizīti Barselonā, lai viņš zēnus varētu ņemt līdzi uz sava brāļa Marka kāzām. Skaņdarba “Waka Waka” izpildītāja skaidri likusi saprast, ka neļaus saviem bērniem atrasties tuvumā Žerāra jaunajai draudzenei Klārai Čia Marti, raksta izdevums “Marca Magazine”. Tagad, kad bijušais “Barcelona” spēlētājs savas attiecības ar Klāru sociālajos medijos padarījis oficiālas, nav šaubu, ka Klāra pavadīs sportistu uz viņa brāļa kāzām.

Šakira ar dēliem Barselonas lidostā, gatava pārcelties uz dzīvi ASV. 2023. gada aprīlis

gallery icon

Pikē izteicis Šakirai lūgumu, taču viņa noraidījusi šo vēlmi pagarināt dēlu uzturēšanos Barselonā, kas pārsniegtu iepriekš saskaņoto laiku. Šakira bijusi nelokāma par savu lēmumu, lai gan Pikē piedāvājis šīs dienas kompensēt, kad bērni pavadīs laiku ar viņu Barselonā nākamajā mēnesī.

Šakira ar dēliem un Žerāra Pikē vecākiem 2016. gadā

Šakira ar dēliem un partnera vecākiem Žuanu Pikē un Monseratu Bernabo 2016. gadā Parīzē.

gallery icon

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon